یادداشت مهسا صنایعی
1402/10/7
من فقط به خاطر اینکه توی لیگ کتاب شرکت کردم تا آخر خوندمش. انگار نویسنده صرفا دوست داشته روایتهایی رو که اکثرمون راجع به فضیلت های حضرت پیامبر و اهل بیت علیهم السلام توی یه کتاب جمع کنه، همین. ❌از اینجا به بعد خطر لو رفتن داستان هست❌ کتاب به جای اینکه ذره ذره تغییر خانم فضه رو نشون بده، همینطور فقط ماجراها و روایات رو پشت سر هم آورده.خیلی وقتها اصلا معلوم نیست بازههای زمانی کی تغییر کردن؟! اول کتاب، چهار تا پسر فضه نفهمیدن مامانشون توی کاروان نیست؟ ادا اصولها و لوس بازیهای آنا یا همون حوریه خیلی لوس و بی معنی بود! اولش گفته اومدن جوونا رو گرفتن واسه بردگی، بعد توی کشتی پیرزن از کجا پیداش شد که مریم درمانش کنه؟همینجوری هر کی رو هم میدید ازش خوشش میومد! اصلا سیر تحول شخصیت مریم تا میمونه و بعد تا فضه واقعا گنگ نوشته شده بود، در صورتی که قرار بود این کتاب راجع به حضرت فضه باشه. ❌پایان لو رفتن داستان❌ نمیدونم، نه داستان بود، نه زندگینامه، نه کتاب روایت و حدیث. از هرکدوم یکم داشت ولی همهش نبود. ضمن این که بعضی روایات هم که توی کتاب اومده، در موثق و متقن بودنشون شک هست.
1402/10/25
من هم برای لیگ کتاب دارم میخونم، و چه جالب که لیگ کتاب این همه آدم رو مجبور به خواندن یک کتاب کرده، برام از این حیث جالب بود اما کاملاً با شما موافقم ، خیلی ضعیف هست من تازه شروع کردم و هنوز کتاب تموم نشده اما از همین حالا دارم به سختی پیش میرم چون به نظرم نثر واقعاً ضعیفی داره
1402/12/26
با نظرتون کاملاً موافقم چندتا نظر اول رو که میخوندم، تعجب کردم که من کتاب رو نپسندیدن، ولی همه دوست داشتند. تا اینکه رسیدم و نظر شما و دیدم که ایراداتی که به نظرم رسیده، خیلی هم نامربوط نبوده..
ضحی مختارزاده
1402/10/17