یادداشت سارا خانوم
1404/5/23
به معنای واقعی کلمه از خوندن این کتاب لذت بردم. گاهی باهاش شوکه شدم گاهی رنجیدم و گاهی ذوق کردم و خندیدم این کتاب کتابی بود که من و از دنیای واقعی دور کرد و باعث شد دوساعت تمام بشینم و بدون وقفه تا تهش پیش برم . و توی ادبیات ایران تا حالا یه کتاب فانتزی به این زیبایی نخونده بودم. خلاصه که خوندن این کتاب پیشنهاد میشه و اگر تا حالا کتاب و از طاقچه دانلود نکردید بدون هیچ تعللی این کار و انجام بدید. یه خسته نباشید هم باید به نویسندش بگم و اینکه داستانت به جونم نشست و مطمئنا برای کسای دیگه هم اینطور خواهد بود.
1404/5/23
دارم اشک میریزم.. فقط میتونم بگم که واقعا ممنونم که کتاب رو خوندی و نظرت رو به این زیبایی گفتی، خیلی خیلی خوشحال شدم خیلی بیش از حد قلبم اکلیلی شد مچکرم ازت✨❤️🔥
1404/5/23
توی طاقچه ؟؟؟ میخوام بخرم ولی اصلا تاحالا ازش چیزی نخریدم نصفه خوندم کتابوها ولی خب
1404/5/23
ببخشید من جواب میدم ولی طاقچه رو نصب کن انتقام رو جست و جو کن نوشته خرید کتاب بزن من قبلا خریدم ازش راحته و مطمئن
1404/5/23
میتونی بعدا برای کسایی که نتونستن تو چنل خودت بزاریش ؟ و نطر خودتم بگو از کتاب و احساسی که ازش داشتی رو بگو و اگه بخوای میتونم باهات مصاحبه کنم
سارا خانوم