یادداشت علی بدیعی

اوایل کتاب همه چی خوب بود. بعد احساس کردم  دارم سریال شبکه خانگی نگاه می‌کنم، با تم  تاریخی و قلم جذاب. تا صفحه ۲۳۱ تحمل کردم و رسیدم به جایی که ابوراجح دندون جدید درآورد! کتابو  در جا بستم! دیگه برام کافی بود. 😑

1404/2/13

با توجه به یادداشت هاتون  اکثر کتابارو رها میکنید 😂😂👌🏻

😅
 الان که کامنت شما رو خوندم متوجه شدم این اواخر چقد کتاب نصفه نیمه گذاشتم! ولی قبلا هیچوقت این کارو نمی‌کردم، حتی فیلم و سریال و بازی رو هم نصفه رها نمی‌کردم. که اشتباه بود. درستش همین رها کردن به موقعه‌اس!

1404/2/15

اره شاید درستش همینه وقتی میدونی ارزششو نداره رها کنی به موقع 👌🏻
 متاسفانه من هیچوقت نمیتونم اینکارو بکنم 🤕تا به حال هیچ کتابی رو رها نکردم 🤕
@Alibadosk

درک می‌کنم، کار سختیه. اگه خواستین یه روزی انجامش بدین با همین کتاب رویای نیمه‌شب تمرین کنید 😂 برای قدم اول کتاب‌رهاکنی، کتاب خیلی مناسبیه!
@Tiyara.banani

1404/3/1

خب بستگی به سلیقه ی هر فرد داره. مثلا من یه لحظه هم نتونستم ولش کنم🥲
البته این حسم دارم که اگر یخ کتابو هرچی که باشه ولش کنم ناراحت میشه و واقعا حس بده دارع

جدا از بحث سلیقه، این مورد رو هم باید در نظر بگیریم که این کتاب یه کتاب ایدئولوژی محوره. غیر از سلیقه باید با ایدئولوژی کتاب هم همسو باشیم تا ازش لذت ببریم.
در مورد نصفه ول کردن کتاب یا هر چیزی، کاملا درکتون می‌کنم. من هم یه زمانی برام سخت بود اما یه روز متوجه شدم دارم در حق خودم ظلم می‌کنم! تو دنیا کلی کتاب و فیلم و سریال و بازی هست که باب سلیقه‌ی من هستن ولی من گیر دادم به یه اثری که ازش خوشم نمیاد ولی از روی کمالگرایی با زجر و درد دارم سعی می‌کنم تمومش کنم 😓 این ظلمه!
در حق خودتون ظلم نکنین!

1404/3/1