یادداشت نبات
1403/12/23
حقیقتا کتاب خیلی قشنگیه،داستانش رو دوست داشتم ولی اصلا برام قابل پذیرش نیست که طرف با خدا ازدواج کنه😐 داستان میتونست بدون اعتقادات غیر منطقی این چنینی نوشته بشه و خیلی قشنگ تر میشد تفاقض زیاد داشت یه جا خدا گذشته اش رو فراموش میکنه بعد چون یادش نیست خدااست به یه فرد دیگه که فکر میکنه خدااست خدمت میکنه بعد خدا عاشق میشه و.. دوباره یادش میره چی به چی بوده تا اینکه تهش دیگه نویسنده تصمیم میگیره این دوتا کفتر عاشق به هم برسن! من واقعاااا روند اصلی داستان رو دوست داشتم،اگه داستان تخیلی بود که تا حدودی بود مشکلی نداشت ولی واقعا این نکاتش میزنه تو ذوق.برای یکی مثل من خیلی مهمه که خدارو اینجوری زیر سوال نبرن که متأسفانه بردن،برای همین امتیاز نمیدم به این کتاب!
1403/12/25
ولی به نظرم واقعا خدا منتظر ماست که بریم و پیداش کنیم (در حقیقت همون رستگاری دنیا و اخرت)تا اون دنیایی که وعدشو بهمون داده ببینیم
1403/12/25
حقیقتا از روند داستانش خیلی خوشم امد ولی فرهنگی که کتاب بهش اشاره داره خیلی برام مهمه.وگرنه کتاب اینقدر جذاب بود که پارسال تو دوره امتحانات تو یه روز خوندمش😂 این که بله، باید خدا رو پیدا کرد اونم با دل.اینو قبول دارم🙃ولی خیلی برام توصیفاتش از خدا عجیب بود،قابل پذیرش نیست برام که حتی خدا رو آدم در نظر بگیره به هر حال ممنون از نظراتتون،جالب بود برام☺️
a little wandering ghost