یادداشت dream.m
1404/6/31 - 21:57
این جلد بینهایت جذاب بود و لایق ۵ ستاره که نه، ۵ خورشید درخشان. این داستان دنباله هفت گوی بلوریه. از همون جایی شروع میشه که پروفسور کلکولسه(تورنسل) رو میدزدن و ردش میرسه به آمریکای جنوبی. تنتن و کاپیتان هادوک راهی پرو میشن تا دنبال دوستشون بگردن. ماجرا پر از تعقیبوگریز، سفرهای پرخطر و معماییه. ولی اوج هیجان وقتیه که تنتن و هادوک دستگیر میشن و به دل کوههای آند برده میشن؛ جایی که اینکاهای بازمانده از تمدن باستانی هنوز مخفیانه زندگی میکنن. و خبر بد؟ پرفسور هم پیش اوناست و به خاطر بیاحترامی به خورشید، قراره قربانی بشه. صحنهی کلیدی داستان جاییه که تنتن و هادوک خودشون هم به مرگ محکوم میشن. قراره جلوی چشم همه سوزونده بشن، اما تنتن باهوشتر از این حرفاست: از کسوفی که دقیقاً همون لحظه اتفاق میافته استفاده میکنه و خورشید رو خاموش میکنه! اینکاها وحشتزده فکر میکنن قدرت جادویی داره و اونها رو آزاد میکنن. پایان ماجرا با نجات پرفسور و برگشت گروه به اروپا بسته میشه.
1404/7/3 - 00:35
😂 بله . میخواستم بپرسم شما کدوم ترجمه و کدوم نشر کتاب ها رو میخونید ؟ خوبه ترجمه هاشون ؟ @dream.m
1404/7/3 - 12:30
من ۴جلدی قابدار رو میخونم از انتشارات رایحه اندیشه با ترجمه غلامرضا فهرستی اوکیه همه چیزش @inkdrinker
dream.m
1404/7/2 - 12:54