یادداشت دختری که در اعماق کتابها افتاد
دختری که در اعماق کتابها افتاد
11 ساعت پیش
کتاب خیلی خوبی بود برای من؛ چون درمورد فرقهٔ صادق شیرازی و مرجعیت قلابیش تحقیق کرده بودم و باخوندن این کتاب دیدگاهم خیلی بیشتر بازتر شد و فهمیدم داستان دقیقاً از چه قراره.متوجه شدم نفوذ اینا صرفاً در هیئتها و سخنرانیها نیست؛ در دستگاههای امنیتی و اجرایی هم نفوذ و قدرت دارن! و حتی با بالادستی های مملکت هم، پیوند ناگسستیای بستن!یعنی شما فکر کن تا چه حده که بعد از کلی تلاش بیوقفه و زدن به این در و اون در برای دستگیری چندنفر از رابطینشون با داخل و خارج از کشور، خیلی سکرت ماجرا تموم میشه و آزاد میشن و دوباره برمیگردن به برنامههای به ظاهر مذهبی و حسینیشون😑 واقعاً معالأسف. اما دربارهٔ کتاب: موضوع کتاب به طور کلی در رابطه با یه پروندهٔ امینتی هست که مربوط به یکی از فرقههای افراطی با مرجعیت سید صادق شیرازی و دار ودستهٔ این شیعهٔ انگلیسی نوشته شده. اینکه دارن با اسم مذهب و امام حسینی بودن، علیه نظام مقدس ما، لجنپراکنی میکنن و قصد آشوب داخلی از سمت مذهبیون رو در برنامهشون قرار دادن. به تصویر جلد کتاب توجه کنید؛ خیلی زیرکانهست! یه بیرق امام حسین علیهالسلامه که در بالای اون نوشته «به مجلس عزای امام حسین خوش آمدید» وسطش هم پرچم کشور انگلیسه که یه پارچه سبز رنگی هم بهش دخیل بسته شده. یه تصویر میتونه چقدر حرف داشته باشه برای گفتن. اقای جهرمی توی این کتاب واقعاً حقایق خوبی رو، رو کردن و انشاءالله خدا خیرشون بده🌹
دختری که در اعماق کتابها افتاد
3 ساعت پیش