یادداشت پرتقال

14 ساعت پیش

خب، این جلد هم تموم شد.
یه موضوع خیلی جالب، من هر سه جلد این مجموعه رو نصف شب تموم کردم.😂
هنوز از پایانش در شُک روانی به سر می برم که در ادامه اشاره خواهم کرد.
اوایل کتاب یه جوری بود که حس می کردم یه نویسنده تازه کار نوشته و داشتم با خودم فکر می کردم که عه، این جلد نسبت به جلد های دیگه ضعیف تره و حتی داشتم فکر می کردم راجبش تو یادداشت چی بنویسم و اینا که با پیش رفتن چند صفحه جلو تر دهنم کاملا بسته شد.😔
کاملا مطمئنم این جلد واقعا +۱۴ سال بوددد نه +۱۲ سال، یه آدم دوازده ساله اینو بخونه تا دو روز خوابش نمی بره(منو نبرد چه برسه به ۱۲ساله ها(البته این قضیه که نصف شب تمومش کردم هم بی تاثیر نبود)) مرگ فلانی و فلانی(مثلا می خوام اسپویل نکنم) صفحه آخر و رازی که لو رفت و و و و.
جلد اول و دوم کاملا پایانشون بسته شد یعنی نویسنده میتونست دیگه ادامه نده ولی این جلدو این جوری تموم کرد! من واقعا پشمام ریخته هنوززز.
جلدهای قبلی فقط فانتزی و ماجراجویی بودن. این رسماً جنایی و کارآگاهی و علمی تخیلی و فانتزی و ماجراجویی و تاریخی و معمایی بود.
یه چیز خیلی جالب، قبلش حدس زده بودم مرد نقابدار کیه ولی با خودم گفتم نه بابا امکان نداره که آخرم همون بود و من هنوز پشمام ریخته.
چطور امکان داشت؟ پری مهربون میدونست؟ طرف خیانت کرده بود. طرف می خواست دختر خودشو بکشهیعکلطچتظ چطورییییی، چه کینه ای از پری ها به دل داشت که این کارو کرد؟ راجب یه وارث دیگه هم حرف زدن که ممکنه اون باشه؟
وای قلبم، ذهنم، مغزم، عقلم، اعصابم.
به جلد بعدی به شدت نیاز دارم یعنی چییینلژطتبظاچظیکچغثظ😭😭😭😭😭😭
با تشکر، میتونید این کتابو بخونید، فقط اگه مثل من دیوانه شدید تقصیر خودتونه.😔