یادداشت سیده زینب موسوی

نصفه ول کردن (به عبارت دیگه DNF کردن!) مگه چشه؟
اصلا حالا که اینطور شد از سال بعد دیگه بی‌خیال چالش گودریدز می‌شم 🚶🏻‍♀️

🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅

حالا اصلا چی شد رفتم سراغ این کتاب؟
چند وقت پیش یه صفحه‌ای تو اینستا دیدم مخصوص معرفی کتاب‌های عاشقانهٔ بدون اسپایس!
منظور از «اسپایس» هم اینجا صحنه‌های مثبت هیجده‌ست (البته اگه از من بپرسی می‌گم صحنه‌های کاملا ممنوع در دوران مجردی، دیگه ربطی نداره طرف چند سالشه 😅).
حالا من اینطوری نیستم که الزاما با چنین کتاب‌هایی مشکل داشته باشم و از اینا خوندم قبلا، ولی بعضی‌هاشون واقعا شور اسپایس رو درآوردن، مخصوصا تو سبک رومنتزی (یعنی مخلوط رومنس/عاشقانه و فانتزی!).
در نتیجه بدم نمی‌اومد یه عاشقانهٔ فانتزی تمیز بخونم.

این کتابم در واقع یکی از آثار صاحب اون صفحهٔ اینستاست که کلا کتاب‌هاش تا جایی که دیدم همه مثل این یکی بازگویی افسانه‌ها و داستان‌های پریان قدیمی هستن.

به خودم گفتم اینکه کوتاهه، می‌خونم اگه خوشم اومد بقیهٔ کتاب‌های نویسنده رو هم می‌خونم.

ولی خب، اصلا خوشم نیومد...
تعداد مرورها و امتیازها برای این کتاب تو گودریدز خیلی کمه ولی همونی که هست خیلی مثبت بود و برام غیر قابل تصور نیست که بعضی‌ها از همچین کتابی خوششون بیاد ولی به نظر من این کتاب واقعا بی‌نمک بود و کلیشهٔ خالص!
۸۰ درصد اتفاقات رو هم از همون اول اول می‌تونستی حدس بزنی...
دیگه در مورد شخصیت‌پردازی و داستان عاشقانه‌ش چیزی نگم 🙄

از اونجایی که بعیده هیچ‌وقت هیچ‌کدوم از کتابای این نویسنده ترجمه بشه و کسی غیر از خودم این کتاب رو بخونه به همین مقدار توضیح اکتفا می‌کنم 😅

آقااا من کنجکاو شدم بدونم داستان اصلی کتاب چی بودد؟😬

این در واقع یه بازگویی از شنل‌قرمزیه 😄

چه طوری بازگویی شنل قرمزی رو تبدیل به یه کتاب عاشقانه کردن؟!😐😂
البته قبلا توی یه کتاب مناسب کودک و نوجوان دیدم که نویسنده  ادامه ی زندگی شنل قرمزی رو شرح داده بود که خیلی مفصل بود

😂😂
ببین بازگویی از این جهت که یه سری عناصر شاخص اون داستان رو داره، مثلا یه دختر داریم که با مادربزرگش زندگی می‌کنه و بعد یه گرگ داریم و یه جنگل، ولی خب اصل داستان کلا یه چیز دیگه‌ست.

آهان... چقدر عجیبه...😅 کلا این داستانهای بازگویی  خیلی عجیبن
@szm_books

آره سبک جالبیه، حالا همه هم اینقدر فرق ندارن، بعضی‌ها به داستان اصلی شبیه‌ترن.
@zahragohari

توی جلسه مرورنویسی، استاد بهمون گفتن که یکی از وظایف مرورنویس‌ها اینه که با مرور و یادداشتی که برای کتاب می‌نویسن در وقت و هزینه مخاطبان کتاب صرفه‌جویی کنن و بهش کمک کنن تا کتاب مناسب خودشو پیدا کنه.
فکر کنم مرورنویس‌های گودریدز کارشون رو خیلی خوب انجام ندادن در زمینه این کتاب.

نه خب کتاب واقعا سلیقه‌ایه. الان مثلا من عاشق استورم‌لایتم و امتیاز کلی این مجموعه تو گودریدز خیلی بالاست ولی خب با این حال کلی مرور یک ستاره هم داره!
و برعکس، یعنی کتابی هست که امتیازش خیلی بالاست ولی من به شخصه دوستش نداشتم.
به نظرم نکته‌ش اینجاست که آدم بگرده کسایی رو پیدا کنه که باهاش هم‌سلیقه هستن، البته که بازم کسی که ۱۰۰ در ۱۰۰ نظرش با آدم یکی باشه بعیده پیدا بشه!

آره خب اون بحث سلیقه هم مطرحه.
ولی مثلا همین نکاتی که توی یادداشت خودتون بهش اشاره کردین در یادداشت‌های بقیه در مورد این کتاب بهش اشاره نشده.
در نهایت هم مخاطب خودش تصمیم میگیره کتاب رو بخونه یا نه.
@szm_books