یادداشت 𝔃𝓪𝓱𝓻𝓪

به نام او...)

مشعلی دربرابر شب، دومین جلد از چهارگانه صبا طاهر⚔

( جایی که متوجه میشی میشه هرچیزی رو فدا کرد، حتی با ارزش ترین دارییت رو یعنی«آزادی و زندگیت»)

از همین اول باید اعتراف کنم که تنهااا مجموعه ای بوده تا اینجا که پر از کلیشه نبوده، هنگام خوندش احساس دژاوو بهت دست نمیده ( برعکس تمام فانتزی هایی که ترند میشن) و خلاصه بگم:
تنها کتابی که ارزش ترند شدن رو واقعااا داشته!!

یکم راجع به کاراکترا حرف بزنیم؟

🔵الایس؟
خب اون پسر نمونه بارز پسریه که میتونی بهش تکیه کنی و نگران نباشی:)
تو این جلد پسرم یه کاری هم میکنه.. که به شدتت تحت تأثیر قرارت میدهه (الایس فداکارم...))
الایس از همون اوایل دچار مشکلی میشه که هر لحظه عملکردش رو تحت تأثیر قرار می ده؛ ولی اصلااا باعث نمیشه اون از هدفش که در آوردن برادر لایا هست دور کنهه (پسر قهرمانمم😔)

🔵هلین؟
وجود این کاراکتر یکی بزرگترین انگیزه های من برای خوندن این مجموعه استت!!  (مخصوصا که داستان از این جلد به جز از دید الایس و لایا از دید هلین هم روایت میشه و چی از این بهتررر؟؟)
توی جلد قبل متوجه شدیم که هلین سنگ چشم خونیه و مطمئنم همه می دونستیم که بزرگترین مأموریت اون به عنوان سنگ چشم خونی قراره چی باشه؟
دستگیری الایس ... دستگیری پسری که جونش به جون اون بسته است:)💔
و آخر این جلده که دلت میخواد به حال هلین اشک بریزی...))

🔵لایا؟
خدای من این کاراکتر واقعااا رومخههه!!
مهربونی های بی دلیلش که همه رو به مرز نابودی میکشه، اعتماد کردن هاش به آدم های اشتباااه (می شه اسپویل کنمم؟؟) و خلاصه که تنها نکته منفی مجموعه سرکار خانم هستن (اَه!)
ولی خدایی اگه شبیه جولیت( تو مجموعه خردم کن)  تحول پیدا نکنه خیلییی میخوره تو ذوقم🙃
و آهان حسابی دلم یک جا خنک شد؛  همون جا که فهمید به آدم اشتباهی اعتماد کرده :///

یک خلاصه کوتاهم راجع به این جلد بگم؟

خب این جلد درست جایی شروع میشه که جلد قبل تموم شده؛ هلین به عنوان سنگ چشم خونی انتخاب شده و قراره الایس رو دستگیر کنه و بیاره، الایس هم قراره به لایا کمک کنه تا برادرش رو از یکی از ترسناک ترین زندان ها بیاره بیرون (بعد چند ماه واقعا اسمشو یادم نیست💔) و از همون ابتدا باعث میشه که حتی نتونی یک لحظه کتاب رو زمین بزاری. و از جلد قبل خیلیی بهتر بود.

⭐️امتیاز من؟
۵ از ۵ البته فعلا!!
اگه کاراکتر لایا نتونست در حد این کتاب باشه خب مطمئنا از جلد بعد به خاطرش امتیاز کم میکنم ولی فعلا بهش فرصت میدیم.

پ ن: به جرئت میتونم بگم بهترین کتابیه که نشر مجازی منتشر کرده و به هرکس که دوست داره وارد کتابی با شخصیت پردازی فوق العاده، داستانی پر کشش و دنیایی جذاب بشه هرچی زودتر این کتاب رو بخونه:))

بماند به یادگار از ششمین روز از جنگ تحمیلی ایران با اسرائیل ( ۲۸ خرداد)
*به امید پیروزی کشورم:)  *

1404/3/30

یه یسوال
اولن ، شما جلد اول رو از کدوم انتشارات خوندین ؟ آیا همین بوده یا نشر مجازی ؟
چون من میخوام این کتاب رو بخرم ولی نمیدونم جلد اول رو از مجازی بگیرم و جلد دوم رو از این انتشارات ؟ یا دو جلد رو از همین انتشارات بگیرم ؟
نظر شما چیه ؟ از ترجمه راضی بودید؟
آخه من سابقه ی اینکار رو داشتم و بشدت پشیمون شدم . جلد اول فابل رو از مجازی گرفتم جلد دوم رو از انتشارات شیر محمدی گفتن این انتشارات خوبه و اینا منم گرفتم ولی ترجمه افتضاح بود و اصلا دوس نداشتم . 😔😑

نکته ای که کلا راجع به این مجموعه وجود داره اینه:
نشر ایران بان اول این کتابو ترجمه میکنه
بعد گویا مجازی هم همون نسخه رو دقیقا با همون ترجمهٔ خانم رفیعی میاد و لبه رنگی منتشر میکنه
در واقع شما هرکدوم رو بگیرید کاملااا از نظر متن مشابهن
فقط نشر مجازی جلدش گالینگوره و لبه رنگیه🤌

1404/3/31

عه 😑
چی بگم والا پشماااامممم....
یعنی کلا فقط بخاطر جینگولیجات جلدش مردم میرن سمت مجازی
مرسی که جواب دادی عزیزم
@Zahranikdel

دقیقا🤭
خواهش میکنم✨️🪷
@bitar

وایولت

چقدر حق من از این جلد از لایا متنفر شدم.....
بابا الایس بخاطر توی لعنتی همه کار کرد....بعد تو وایسادی دو روز نباشه بری با یکی دیگه....هنوز موندم چطور آخر کتاب داشتی تو چشم الایس نگاه میکردی؟؟؟؟
من خطاب به لایا:برو دعا کن تو جلد سه آدم شی وگرنه.....

𝔃𝓪𝓱𝓻𝓪

𝔃𝓪𝓱𝓻𝓪

لایا بیش از حد بی لیاقتهه
یعنی چی که انقدر این کاراکتر احمق و...اَههههه بهتره جلوی خودمو بگیرم
و اینکه آرهه اگه تو جلد بعد آدم نشه..فقط میتونم گریه کنممم

دیروز

آقا اخرای جلد یک داشت ازش خوشم میومد...
بعد بقول یکی از کامنت ها صبا طاهر بخاطر افزایش تعلیق گند زد به شخصیت پردازی لایا....
@Zahranikdel

آره منم آخرای جلد یک چون داشت عاقلانه عمل میکرد و واقعا کاراکتر جالبی شده بود ازش خوشم اومد
ولی
این چی بود تو جلد دوو؟؟