یادداشت فرشته سجادی فر

بسم الله ا
        بسم الله الرحمن الرحیم

این یک یادداشت جاده‌ای است.

کتاب رو توی یک نشست سه ساعته تموم کردم. یه لقمه شیرین و خوشمزه برای سفرهای طولانی که حتی گوشی بازی هم جوابگوی بی‌حوصلگی نیست.

راننده نیمه شب یک داستان کاملا امریکاییه، یه شروع امریکن‌وار، فراز و فرود‌های امریکن‌طور، کشمکش‌ها، دیالوگ‌ها، عشق ها و حتی یک پایان تراژیدیک امریکایی.
داستان از ماجرای یک انتقام کودکانه شروع می‌شه، الکس تصمیم می‌گیره حق باباش رو بذاره کف دستش، اونم با این شعار که:
_ چطور تونست مامان خوشگل و درجه یکم رو ول کنه!
فقط نقشه بی نقصش با یک مشکل کوچولو مواجه شد و اون سر از کلانتری و دادگاه در میاره و در نهایت محکوم می‌شه به صد ساعت کار در اسایش‌گاه سالمندان، خب آسونه مگه نه؟
نه با وجود سول!

اینکه چی میشه رو‌خودتون باید بخونید🗿✨

پ‌ن¹: داستان برای نوجوون ها نوشته شده و آدم پیرای مثل ما در نگاه اول ممکنه خیلی هیجان زده نشن⁦◉⁠‿⁠◉⁩ که خب تکذیب می‌کنم. کشمکش‌های درونی الکسِ شانزده ساله با خودش، بزرگ‌ترین نقطه قوت کتاب به حساب میاد.
پ‌ن²: داستان تنها یک نقص کوچولو داشت، عدم توصیف حالات روانی یا واکنش‌های مناسب شخصیت اصلی. یک‌جاهایی نمی‌شد فهمید جایِ الکس یه سیب‌زمنی گذاشتیم یا خودش داره این نقش رو ایفا می‌کنه!( که البته سول هم اینو بهش گفت که خیلی ماسته و شل و ول رفتار میکنه)
پ‌ن³:الکس نیاز داشت که رشد کنه و از اون مدل پسرمامانش وای النگوهاش نشکنه تبدیل به پسری بشه که می‌شه بهش تکیه داد و روش حساب باز کرد.که خب نویسنده این سیر رو خیلی تر و تمیز در آورد.
پ‌ن⁴: الکس شیرینی این کتاب نبود در واقع، سول پیرمرد یهودی که یک پاش لبه گوره یک تنه وظیفه شکر پاشی در سراسر کتاب رو به عهده گرفته بود و الحق که چه پیرمرد ناز و دوست‌داشتنی بود🥹✨( اولین باره یه یهودی خیلی که هم یهودی نیست و اصلا به کتفش نیست که یهودیه رو می‌بینم🥸)
پ‌ن⁵: داستان گره‌های خوبی داره و پرداخت خیلی بهتری که باعث می‌شه فکر‌کنیم اون گره‌ها اهمیتی ندارن اما در اخر می‌فهمیم گول خوردیم و رکب می‌خوریم
پ‌ن⁶: سانسور کتاب خیلی تو ذوق زن بود اما خب مترجم تلاشش رو کرد به ما بفهمونه چه اتفاقی در شرف افتادنه😔😂
پ‌ن⁷: کتاب رو میشه به بچه‌های ۱۵ سال به بالا که کتابخونن و دنبال یه کتاب قشنگ، طنز و انگیزشی می‌گردن پیشنهاد داد.

پ‌ن⁸: حرفای دیگه‌ایم برای گفتن دارم اما گرمای هوا داره من رو ذوب میکنه پس میذارم برا بعد🥸✨

درسته نخونده نباید معرفی کرد ولی چون تو  میگی معرفی خواهم کرد🚶🏻‍♀️

😭🫶🏻نه واقعا خیلی خوب بود