بریدههای کتاب roshan roshan 1404/4/14 فتح خون: روایت محرم سید مرتضی آوینی 4.7 108 صفحۀ 15 آنگاه که دنیاپرستانِ کور والی حکومت اسلام شوند، کار بدینجا میرسد که در مسجدهایی که ظاهر آن را بر مذاق ظاهرگرایان آراستهاند، در تعقیب فرایض، علی را دشنام میدهند؛ و این رسم فریبکاران است: نام محمد را بر مأذنهها میبرند، اما جان او را که علی است، دشنام میدهند. 0 0 roshan 1404/4/14 فتح خون: روایت محرم سید مرتضی آوینی 4.7 108 صفحۀ 14 عجب تمثیلی است این که علی مولود کعبه است... یعنی باطن قبله را در امام پیدا کن. 0 0 roshan 1404/4/3 عشق خدا، چرایی و چگونگی محمدحسن وکیلی 4.6 30 صفحۀ 80 امیر المؤمنين عليهالسّلام : « محبّت خدا آتشی است که از هیچ چیزی عبور نمیکند مگر آن که آن را میسوزاند. » 0 2 roshan 1404/4/3 عشق خدا، چرایی و چگونگی محمدحسن وکیلی 4.6 30 صفحۀ 119 پس امکان دارد که انسان عاشق باشد و مثل حاج قاسم سر بر کوه و بیابان هم بگذارد. به این در و آن در هم بزند، بار مسئولیت هم بکشد، به جامعه خدمت کند و خانهنشین هم نباشد. 0 2 roshan 1404/4/3 عشق خدا، چرایی و چگونگی محمدحسن وکیلی 4.6 30 صفحۀ 118 داشتن دنیا و استفاده از نعمتهای دنیا با تعلّق داشتن نسبت به آن دو مقولهی جداست. 0 2 roshan 1404/4/3 عشق خدا، چرایی و چگونگی محمدحسن وکیلی 4.6 30 صفحۀ 124 خلوت دل نیست جای صحبت اضداد دیو چو بیرون رود فرشته درآید 0 0 roshan 1404/4/1 عشق خدا، چرایی و چگونگی محمدحسن وکیلی 4.6 30 صفحۀ 98 رسم عاشق نیست با یک دل، دو دلبر داشت یا ز جانان یا ز جان بایست دل برداشتن 0 1 roshan 1404/3/28 مردی با آرزوهای دوربرد: روایتهایی از پدرموشکی ایران فائضه حدادی 4.4 34 صفحۀ 81 میگفت: «پیش آقا باید با دست پر رفت.» 0 19 roshan 1404/3/28 مردی با آرزوهای دوربرد: روایتهایی از پدرموشکی ایران فائضه حدادی 4.4 34 صفحۀ 73 گاهی که تعجب و انکارِ توی صورتشان را میدید، ادامه میداد: « به دو دلیل این کار برای ما راحت تره. یکی اینکه خیالمون راحته این کار شدنیه؛ دوم اینکه ما شیعه هستیم و سهمیه نصرت الهی به ما تعلق میگیره نه به اونا که مسلمون نیستند!» و اگر دوباره احساس میکرد که حرفش جا نیفتاده، اضافه میکرد: «بچهها، میدونین نصرت الهی چجوریه؟ این نیست که ما بشینیم و دعا کنیم و راهحل بیاد تو ذهنمون. این طوریه که مثلاً اگه یه غیرمسلمون بیست بار باید دستگاهی رو تست کنه تا ایرادش رو پیدا کنه، برا منِ شیعه تو دومین بار اون ایراد معلوم میشه.» 0 2 roshan 1404/3/28 مردی با آرزوهای دوربرد: روایتهایی از پدرموشکی ایران فائضه حدادی 4.4 34 صفحۀ 45 میگفت: « باید کاری کنیم اسرائیل با شنیدن اسم شیعه به خودش بلرزه. » 0 0 roshan 1404/3/28 مردی با آرزوهای دوربرد: روایتهایی از پدرموشکی ایران فائضه حدادی 4.4 34 صفحۀ 15 میگفت: « هیچ از بقیه عقب نیستید. من خودم از جایی شروع کردهم که فرق لوله و اسلحه دو نمیدونستم!» 0 0