بریدههای کتاب سیده زینب حیدری سیده زینب حیدری 1403/9/1 دختر گمشده گیلیان فلین 3.7 14 صفحۀ 172 خیلی از مردم از داشتن این موهبت محروم هستند: این که بدانند چه زمانی دهان شان را ببندند. مردم عاشق حرف زدن هستند و من هرگز انسان حرافی نبوده ام. در درونم بسیار با خود حرف می زنم ،اما معمولاً کلمات به لب هایم نمی رسند. 0 0 سیده زینب حیدری 1402/7/16 یک بعلاوه یک جوجو مویز 3.2 21 صفحۀ 522 مادر اد روزی به او گفته بود دوست واقعی مثل کتابی است که هر وقت زمینش بگذاری، می توانی بعد از یک هفته یا حتی دو سال، دوباره دست بگیری و ادامه اش را بخوانی... 0 8 سیده زینب حیدری 1402/7/15 جوهر جان جبران خلیل جبران 0.0 صفحۀ 126 ما هر دو خموش بودیم و هر یک در انتظار سخن گفتن دیگری. ولی گفتمان تنها طریق ادراک میان دو جان نیست؛این هجا و آوا کز میان لب ها و زبان برون آید،تنها راه نزدیک کردن دل ها به یکدگر نیست. چیزی والاتر و ناب تر هم هست،ز آنچه از دهان برون ریزد. سکوت،جان های ما را جانی دگر بخشد.سکوت با قلب هایمان به نجوا و ترنم می نشیند و آن ها را به یکدگر قریب. 0 0 سیده زینب حیدری 1402/7/15 دیزی دارکر آلیس فینی 4.1 144 صفحۀ 303 گاهی وقتی مردم به شدت تلاش می کنند تا تبدیل به چیزی فراتر از ماهیت خودشان شوند، در نهایت تبدیل به چیزی کمتر از نسخهٔ اولیهٔ خودشان می شوند. 0 4 سیده زینب حیدری 1402/4/29 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 124 صفحۀ 9 من زنده ام که فراموش نکنیم جنگ تحمیلی هشت ساله، جنگ دنیا با ایران بود و دفاع ما یک دفاع یک تنه بود. میگ و میراژهایی که بمب بر سر ما می ریختند هدیه ی شوروی و فرانسه بودند و مواد اولیه ی بمب های شیمیایی گاز خردل و سیانور، تحفه ی آلمان به رژیم بعث عراق بود. هواپیماهای خبرچین آواکس و ناوهایی که نفت کش های عربستان و کویت را اسکورت می کردند، همه چشم روشنی آمریکا به صدام بود. 0 11 سیده زینب حیدری 1402/4/13 غریبانه ای در خانه شری لاپنا 3.5 8 صفحۀ 317 کارن فکر می کند عشق چیزی نیست جز یک فریب و توهم با شکوه. ما عاشق یک ایده آل میشویم نه یک واقعیت. تام عاشق کارن نیست، عاشق کسی است که فکر میکند کارن است ؛عاشق آن بخش از کارن است که میشناسد. 0 1 سیده زینب حیدری 1402/4/11 سلام بر ابراهیم: زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 197 صفحۀ 172 0 7