بریدههای کتاب دختری که در اعماق کتابها افتاد دختری که در اعماق کتابها افتاد 1404/4/10 اسکار و خانم صورتی اریک امانوئل اشمیت 3.9 52 صفحۀ 43 دلبری ربطی به استخون و گوشت نداره، مربوط به مهربونیِ قلبت میشه که تو خیلی ازش داری. 0 16 دختری که در اعماق کتابها افتاد 1404/4/3 پدر نرجس شکوریان فرد 4.4 22 صفحۀ 46 اگر میخواهی بدانی حق چیست؟ حقیقت را چه کسی میگوید؟ دین حقیقی چه دینی است؟ تنها یک راه دارد؛ علی(ع) را بشناس... 5 35 دختری که در اعماق کتابها افتاد 1404/4/1 دخترانه عبدالعزیز فاتحی مجرد 4.1 2 صفحۀ 96 وقت استراحتمان بود و داشتیم اوقات فراغت را سپری میکردیم. من مشغول صحبت با یکی از مسئولان بودم که نگاهم به احمد افتاد. گوشهای نشسته بود و کتابی از شهید مطهری را مطالعه میکرد. صحبتهایم که تمام شد، صدایش کردم تا به سنگر برویم. وقتی آمد دیدم کتاب دستش نیست. گفتم:« اونجا داشتی کتاب میخوندی، ولی الآن کتاب دستت نیست! کتابو چیکار کردی؟» دکمههای پیراهنش را باز کرد و کتاب را از زیر لباس بیرون آورد و گفت:« این کتاب همیشه اینجاس، وقتهایی که فراغت داشته باشم،میخونمش». -شهید احمد عوضکننده قراقی- 6 17 دختری که در اعماق کتابها افتاد 1404/3/29 قرار: ترجمه خطبه الغدیر (روایتی ساده از آنچه در غدیر خم گذشت) رضا مصطفوی 5.0 0 صفحۀ 38 ای مردم! او(علیبنابیطالب) پیشوای شما از جانب خداست. از این رو، خدا هرگز توبهٔ کسی را که ولایتش را انکار کرده، نمیپذیرد و او را هرگز نمیآمرزد! -بخشی از خطبهٔ غدیر- 0 12 دختری که در اعماق کتابها افتاد 1404/3/20 مرد داوود امیریان 4.0 5 صفحۀ 144 «ابو ایاد» مرد شمارهٔ دو نهضتِ مقاومتِ فلسطین در یک کنفرانس خبری تلویزیونی، با بغض گفت:« کاش دولتمردان فلسطین، سوریه و لبنان به جای اعزام هیئتِ سیاسی به مجامع بینالمللی و خصوصا کنفرانسِ سرانِ عرب، گروهی از خواهرانِ هتک حرمت شدهٔ فلسطینی و لبنانی را به این کنفرانس ها اعزام میکردند؛ بلکه وجدان مردهٔ انسانی و غیرتِ عربیت در سران فارغالبال ممالک عربی زنده میشد!» 0 15 دختری که در اعماق کتابها افتاد 1404/3/19 مرد داوود امیریان 4.0 5 صفحۀ 123 خدایا! راضی نشو که احمد زنده باشد و ببیند ناموس ما، خرمشهر، در دست دشمن باقی مانده. خدایا! اگر بناست خرمشهر در دست دشمن باشد، مرگ احمد را برسان. -حاج احمد متوسلیان- 0 20 دختری که در اعماق کتابها افتاد 1404/3/16 مرد داوود امیریان 4.0 5 صفحۀ 74 بسیجی جماعتُ نباید دست کم گرفت. -حاج احمد متوسلیان- 2 24 دختری که در اعماق کتابها افتاد 1404/1/2 دخترانه عبدالعزیز فاتحی مجرد 4.1 2 صفحۀ 59 اخلاص یکی از شروط عبادت است. 9 60 دختری که در اعماق کتابها افتاد 1404/1/1 دخترانه عبدالعزیز فاتحی مجرد 4.1 2 صفحۀ 58 مولانا امیرالمؤمنینعلیهالسلام: یاد خدا عقل را آرامش میدهد، دل را روشن میکند و رحمت او را فرود میآورد. 0 41 دختری که در اعماق کتابها افتاد 1403/12/29 دخترانه عبدالعزیز فاتحی مجرد 4.1 2 صفحۀ 51 مهریهٔ ما یک جلد کلاماللّٰه مجید بود و یک سکه طلا. سکه را که بعد از عقد بخشیدم. اما آن یک جلد قرآن را محمد بعد از ازدواج خرید و در صفحهٔ اولش اینطور نوشت: «امیدم در این است که این کتاب، اساس حرکت مشترک ما باشد و نه چیز دیگر که همه چیز فناپذیر است جز این کتاب.» شهید محمدجهانآرا 0 36 دختری که در اعماق کتابها افتاد 1403/11/29 تازه داماد: زندگی نامه تکاور شهید مهدی جودکی سعید جلائی 3.0 1 صفحۀ 173 0 17