بریدههای کتاب اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 17 ساعت پیش قلب جنگجوی خورشید سو لین تن 4.0 89 صفحۀ 14 گاهی اوقات بی اعتمادی به دیگران فقط باعث میشه که اون ها هم به تو بی اعتماد بشن. اگه خوبی آدم ها رو نبینی، ممکنه هیچوقت متوجه ارزش هایی که در وجود اون ها هست نشی!. 0 0 اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 18 ساعت پیش دختری که ماه را نوشید! کلی بارنهیل 3.6 193 صفحۀ 280 هیچ محدودیتی واسه احساساتی که قلب می تونه توی خودش نگه داره وجود نداره. 0 0 اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 18 ساعت پیش ۳۶۵ روز بدون تو آکیرا 3.2 6 صفحۀ 88 روز هشتاد و پنجم یکی از سمی ترین کارایی که همیشه انجام دادم، نادیده گرفتن بدی آدماس، چون اونا رو دوست دارم. 0 0 اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 18 ساعت پیش ۳۶۵ روز بدون تو آکیرا 3.2 6 صفحۀ 89 روز هشتاد و ششم اعمال شما حرف های شما رو اثبات می کنه، چیز دیگه ای رو نمی رسونه. 0 0 اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 18 ساعت پیش دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 2.2 279 صفحۀ 45 اعتماد چیزی است که باید به دست بیاری نه اینکه آن را به دست کسی بسپاری. اگر به کسی اعتماد کنی، به او چاقویی می دهی که قرار است روزی با آن تو را زخمی کند. 0 0 اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 18 ساعت پیش دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 2.2 279 صفحۀ 29 به تصویر خودت توی آینه نگاه کن تا با دشمنت رو به رو بشی! 0 0 اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 18 ساعت پیش دختر مهتاب جلد 2 4.1 26 صفحۀ 34 کوچیک که بودم از هیولا های بدجنس توی قصه ها میترسیدم، حالا کم کم میفهمم به همان اندازه باید از لبخند بعضی ها ترسید که از تیغ عمیق تر می برند. 0 0 اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 18 ساعت پیش مغازه خودکشی ژان تولی 3.9 1 صفحۀ 95 همیشه یه راه حل برای همه چیز هست. ما هیچوقت نباید نا امید بشیم. 0 1 اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 18 ساعت پیش مغازه ی خودکشی ژان تولی 4.0 2 صفحۀ 78 زندگی همین شکلیه، به اندازه خودش ازرش داره... 0 0 اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 18 ساعت پیش مغازه ی خودکشی ژان تولی 4.0 2 صفحۀ 77 اگه تو شروع کنی و با خودت دوست بشی، ممکنه بقیه هم از تو پیروی کنن. 0 0 اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 18 ساعت پیش سیاه صورت نرجس شکوریان فرد 3.7 9 صفحۀ 201 احمق ها حرف احمق تر ها رو میخونن و از عاقل ها دوری و از عاقل ها دوری میکنند. 0 0 اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 18 ساعت پیش کارگزاران نور و ظلمت جلد 2 سایمون آر گرین 4.1 1 صفحۀ 15 0 0