معرفی کتاب ۳۶۵ روز بدون تو اثر آکیرا مترجم بهناز همتی کتابعمومیادبیاتشعرشعر جهان ۳۶۵ روز بدون تو آکیرا و 1 نفر دیگر 3.2 9 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 21 خواهم خواند 4 ناشر آذرگون شابک 9786228353135 تعداد صفحات 206 تاریخ انتشار 1403/7/8 توضیحات کتاب ۳۶۵ روز بدون تو، مترجم بهناز همتی. بریدۀ کتابهای مرتبط به ۳۶۵ روز بدون تو :) 1404/4/26 ۳۶۵ روز بدون تو آکیرا 3.2 6 صفحۀ 101 اگر روزی دلتنگم شدی به یاد آور که روزی مرا داشتی؛ اما مرا کافی ندانستی. 0 1 اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 9 ساعت پیش ۳۶۵ روز بدون تو آکیرا 3.2 6 صفحۀ 89 روز هشتاد و ششم اعمال شما حرف های شما رو اثبات می کنه، چیز دیگه ای رو نمی رسونه. 0 0 اَللـــــ³¹³ـــــهمعَجـللولیڪالــفَـرج 9 ساعت پیش ۳۶۵ روز بدون تو آکیرا 3.2 6 صفحۀ 88 روز هشتاد و پنجم یکی از سمی ترین کارایی که همیشه انجام دادم، نادیده گرفتن بدی آدماس، چون اونا رو دوست دارم. 0 0 لیستهای مرتبط به ۳۶۵ روز بدون تو samin⋆ 1404/3/31 بهار چهارصدوچهار📎📚 15 کتاب خوانده شده در بهار سال ۱۴۰۴ 0 6 کنجی 1404/3/24 کتاب هایی که تا پایان ۱۴۰۴✨ 34 کتاب این کتابا رو تا پایان امسال باید بخونم تاج نفرین شده✓ هری پاتر و سنگ کیمیا✓ شاهزاده قلابی✓ رقبای الهی✓ شب های روشن✓ همنام✓ صبح خاکستری✓ راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب✓ سایه های میان ما✓ خردم کن✓ ویرانم کن (درحال مطالعه) کاراوال✓ کاراوال:اسطوره ای✓ کاراوال:پایان✓ ۳۶۵ روز بدون تو✓ ناتوان✓ بی پروا✓ پادشاه فراری✓ سلطنت پنهان(درحال مطالعه) دسته چهارم (درحال مطالعه) 5 17 یادداشتها محبوبترین جدیدترین samin⋆ 1404/3/31 صادقانه؛ حیف کاغذی که برای این خزعبلات هدر بره. اگر بخش انگلیسیش نبود همین یک ستاره هم اضافه است. 0 2 (: 1404/2/25 ارزش خوندن نداره 0 1 :) 1404/4/16 به عنوان کتاب نمیشه بهش نگاه کرد چون تو هر صفحه در حد دو خط نوشته.اما به عنوان نوشته خوب بود. 0 1 🪽msome 1404/5/15 غمگین🫠 0 0 petra 1404/5/29 خب، نمیشه اسمشو کتاب گذاشت 😭🤣 محتوای خاصی نداره منم به خاطر دوزبانه بودنش خوندم که انگلیسی تمرین کنم. 0 4 mahshid 2 روز پیش آخه من الان چی بگم ؟ خیلی ها رو دیدم که عاشق کتاب هستن ولی واقعا چرا ؟بیشتر شبیه به تکست های یه که تو چنلها میزان بعد دلشکسته ها ری اکت قلب مشکی میزان عینه همونه به نظرم که حیف پول و کاغذه نویسنده اومده مثلا یه کاراکتر ضعیف ساخته یه عاشق شکست خورده که هنوز جون میده برای طرف یعنی چی؟ آخه چقدر آدم میتونه ضعیف باشه!؟ 3 4