بریدههای کتاب [شـہیـــــده] [شـہیـــــده] 1404/2/22 وقتی که از خودت می سوزی علی صفایی حائری 4.6 17 صفحۀ 51 و آتش ها هم آتشی نیستند که فقط پوست را بسوزانند،که دل هارا می سوزانند [نارالله موقده التی تطلع علی الافئده] و ما این سوختن ها و رنج ها را در همین کافرهای سینه گشادمی بینیم که چگونه از هیچ ها غصه میخورند و برای هیچ ها رنج می برند؛در حالیکه برای خدا بی خیال اند و سنگدل اند و پابرجا. 0 1 [شـہیـــــده] 1404/2/2 اقلیت فاضل نظری 3.9 41 صفحۀ 4 0 0 [شـہیـــــده] 1403/5/20 سپر جلد 1 مصطفی رضایی کلورزی 3.8 2 صفحۀ 100 0 0 [شـہیـــــده] 1403/5/20 سپر جلد 1 مصطفی رضایی کلورزی 3.8 2 صفحۀ 75 دانسته های ما در این دنیا نسبی است و هیچ اطمینان کاملی به آنها وجود ندارد. ما انسانها برخلاف قدرتمان با هزاران ضعف دست و پنجه نرم میکنیم. 0 1 [شـہیـــــده] 1403/5/15 ایذا مصطفی رضایی 3.9 21 صفحۀ 272 0 0 [شـہیـــــده] 1403/2/6 باده توحید: در کربلای عشق سیدمحمدصادق حسینی طهرانی 4.7 2 صفحۀ 207 در روایتی از امام صادق فرمودند:فقر موت احمر است یعنی آن مرگی که در جنگ و با شمشیر و تیر اتفاق می افتد کسی که فقیر است الان هم زنده است گویا در معرکه جنگ بوده و آن موت شدید به سراغش آمده است . راوی میگوید به امام صادق علیه السلام عرض کردم 《آیا منظور شما فقر از دینار و درهم است؟》 حضرت فرمودند: نه منظور فقر دنیوی نیست بلکه فقر دینی است آن کسی که از جهت دینی فقیر است و معارف را نمیشناسد، یا میشناسد ولی ولی معارف الهیه به دلش ننشسته است و لذا عمل نمیکند او فقیر است. 0 3