بریده کتابهای ریحانه سادات شفیعی ریحانه سادات شفیعی 1403/7/24 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 17 صفحۀ 181 مشورت ، نورها را زیاد کردن است ، نه چشمها را کور کردن . مشورت ، دقیقتر دیدن با نورهای بیشتر است . 0 0 ریحانه سادات شفیعی 1403/7/18 می خواهم شیعه شوم: راهکارهایی برای بلوغ عاطفی مریم سها 4.8 2 صفحۀ 39 کمال انسان در پوشیدن عیوب اوست و عیوب در تعامل با دیگران خود را نشان میدهند . هر چه نقشهایی که در زندگی عهدهدار میشویم بیشتر باشد ، تعاملات افزایش مییابد و عیوب ، بیشتر خودی نشان میدهند . و این یعنی اینکه برای رسیدن به کمال راهی جز زندگی اجتماعی نیست . 0 0 ریحانه سادات شفیعی 1403/7/13 فوز سالک علی صفایی حائری 4.8 8 صفحۀ 200 خدایا ! تو آنطوری که ما میخواهیم ، هستی . پس ما را همانطور که میخواهی قرار بده :) 2 8 ریحانه سادات شفیعی 1403/7/5 فوز سالک علی صفایی حائری 4.8 8 صفحۀ 83 0 8 ریحانه سادات شفیعی 1403/7/4 فوز سالک علی صفایی حائری 4.8 8 صفحۀ 83 0 6 ریحانه سادات شفیعی 1403/6/7 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 17 صفحۀ 27 انسان در انتخابش زندهست ، در انتخابش ادامه پیدا میکند و با انتخابش دوام پیدا میکند . آنهایی که محدودهها را در این هستی انتخاب کردند ، محدود هستند ، گرچه به پهنای فلک نفس میکشند . 0 8 ریحانه سادات شفیعی 1403/6/4 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 66 صفحۀ 44 عشق است که دل را دل میکُنَد و اگر عشق نباشد دل نیست،آب و گِل است ! 0 4 ریحانه سادات شفیعی 1403/6/4 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 66 صفحۀ 49 اصلاح انسان در کاستی دادن به او نیست ، در تکمیل و اضافه کردن به اوست . 0 0 ریحانه سادات شفیعی 1403/6/4 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 66 صفحۀ 39 بعضی از مردم فقط در زمان خودشان رهبرند و بعضی اندکی بعد از زمان خویش نیز رهبرند و به تدریج رهبریشان رو به فراموشی میرود ، اما علی(ع) و معدودی از بشر همیشه هادی و رهبرند ... 0 0 ریحانه سادات شفیعی 1403/5/10 طعم شیرین خدا محسن عباسی ولدی 4.7 26 صفحۀ 99 امروز توو عرصهی تقویت عقاید بیشتر روی وجود خدا بحث میشه . درحالی که مشکل مردم توو صفات خداست.باید باور کرد که خیلی از مردم خدا رو باور دارن . منکر خدا خیلی کمه ؛ اما این ایمان به صفات خداست که توو وجود ما میلنگه ماها زندگیمونو بر اساس اعتقاد به صفاتِ خدا مدیریت نمیکنیم ... 0 4 ریحانه سادات شفیعی 1403/5/10 طعم شیرین خدا محسن عباسی ولدی 4.7 26 صفحۀ 102 ما به اندازه درکی که از بزرگیِ خدا داریم به وعدههاش اعتماد میکنیم ! 0 2 ریحانه سادات شفیعی 1403/4/29 داعشی و عاشقی مجید ملامحمدی 3.6 19 صفحۀ 26 ابوحسین چندبار سر جنباند و گفت :(( گریه برای حسین چه با اخلاص باشد چه بیاخلاص ، چه با ریا باشد چه بیریا ، هر چه باشد ، خدا خریدار آن است . چه مشتری ارجمندی بهتر از خدا و چه متاع گرانبهایی بالاتر از گریه برای حسین(ع) ! )) 3 5