بریدههای کتاب نرگس نوری زاده نرگس نوری زاده دیروز پرورش روان کودکان دنیل جی ایمن 0.0 صفحۀ 65 0 29 نرگس نوری زاده 7 روز پیش بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.5 9 صفحۀ 216 آیا می خواهیم او بیاید و به ما بگوید: به واجبات و محرمات ملتزم باشید! عجب تعجیلی را می خواهیم! عمل به قرآن نمی کنیم که می خواهیم به عترت عمل کنیم! 0 0 نرگس نوری زاده 1404/4/26 بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.5 9 صفحۀ 134 استغنا و غنا (بی نیازی و دارایی) مربوط به قلب است، نه به پول و کسب و سرمایه و ثروت؛ اینها همه باطل و خیال است! 1 1 نرگس نوری زاده 1402/7/16 ادب الهی: مبانی تربیت، سلسله جلسات اخلاق و معارف اسلامی حضرت آیت الله العظمی حاج آقامجتبی تهرانی (ره) جلد 2 مجتبی تهرانی 4.6 4 صفحۀ 88 خدا کسانی را که با او پیوندی پیدا کرده اند رها نمی کند و آن ها را وا نمی گذارد... 0 2 نرگس نوری زاده 1402/7/8 ادب الهی: مبانی تربیت، سلسله جلسات اخلاق و معارف اسلامی حضرت آیت الله العظمی حاج آقامجتبی تهرانی (ره) جلد 2 مجتبی تهرانی 4.6 4 صفحۀ 34 اول باید بدانم؛ بعد هم باید این دانستن را عمل کنم. وقتی عمل کردی، باید برای روح تو یک حالتی ایجاد کند. اگر آن حالت هم برای روح تو ایجاد نشد، باز هم فایده ندارد؛ لذا می فرمایند: علم، عمل و حال. 0 1 نرگس نوری زاده 1402/7/5 قدرت پشیمانی دنیل اچ. پینک 3.4 1 صفحۀ 192 وقتی احساسات در خدمت فکر است و فکر در خدمت عمل، پشیمانی می تواند جادوی افزایش قدرت تصمیم گیری، بهبود عملکرد، و معناکاوی را رقم بزند. 0 0