بریده کتابهای نَجـ♡ـوآ نَجـ♡ـوآ 1402/9/15 پاییز فصل آخر سال است نسیم مرعشی 3.3 79 صفحۀ 109 شیشه را پایین میکشم و آه مسموم را با باد خنک پاییزی عوض میکنم.کولر را روشن کردی و کِیف کردم از باد خنکی که به صورتم خورد.گفتی :《لیلی ،لیلی،زنی که تمام تابستان را زیر گیسوی پاییزی او باید گذراند.》 گفتی:《موهای تو برای من این رنگی آفریده شده.برای اینکه چله ی تابستان یاد پاییز بیفتم .》 0 29 نَجـ♡ـوآ 1402/8/23 زندگی های پنهان درون گرایان جن گرانمن 3.8 2 صفحۀ 40 فیزیکدان برجسته استیون هاوکینگ، یک بار گفت :《ذهن افراد ساکت بلند ترین صدا هارا دارد .》 0 30 نَجـ♡ـوآ 1402/6/17 آبنبات نارگیلی جلد 4 مهرداد صدقی 4.4 61 صفحۀ 153 نمیدانم چرا حس میکردم زندایی قهر کرده است. با خودم گفتم نکند تصور کرده من برای آن ها میوه ی بدتری کنار گذاشته ام . همین را با صدای بلند گفتم. یکدفعه دایی با صدای بلند خندید و اول به زندایی گفت:《منظورم اینا نبودن که !》 بعد هم برای من و مامان توضیح داد :《محسن جان سوء تفاهم شده!چون زندایی ت حرفِ منِ خوب متوجه نشده ... از وقتی فهمیدیم حامله یه بهش گفتم به آدمای بدترکیب زیاد نگاه نکنه که بچه مان خوشگل دربیاد. فکر کنم برای همین زیاد به تو نگاه نمکرده. دیدی سوء تفاهم بوده؟!》 6 35 نَجـ♡ـوآ 1402/6/13 آبنبات نارگیلی جلد 4 مهرداد صدقی 4.4 61 صفحۀ 28 یادم هست یک بار آقای اشرفی از انار های حیاط خانه شان برای ما آورد و به آقاجان گفت :《انارا که کوچک ان ؛اما به بزرگی خودتان، یعنی بزرگی دل خودتان ، ببخشید .》من هم باید به آقای خلیلی میگفتم :《شلوارم تنگه ؛اما به گشادی خودتان، یعنی گشادی شلوار خودتان ،ببخشید.》 2 31 نَجـ♡ـوآ 1402/6/9 زرافه باش؛ یک سر و گردن بالاتر از دیگران!: گام ها و قوانین کاربردی برندسازی شخصی و کسب موفقیت شغلی و افزایش درآمد همراه با چک لیست عملیاتی برندسازی .. احمد دیناری 4.0 1 صفحۀ 41 در حقیقت ترکیب استعداد ها ، مهارت ها ، تجربه و ارتباط موثر ، فرمول موفقیت شما در زمینه تخصصی تان است . 0 13