بریدههای کتاب نسیم نیک نسیم نیک 2 روز پیش خورشید حتما می تابد: چگونه زندگی و آزادی را در بند اعدامی ها یافتم آنتونی ری هینتون 3.2 2 صفحۀ 134 هیچ کس نمیتواند واقعا معنای آزادی را بفهمد، مگر اینکه آن را از دست بدهد. 0 0 نسیم نیک 3 روز پیش خورشید حتما می تابد: چگونه زندگی و آزادی را در بند اعدامی ها یافتم آنتونی ری هینتون 3.2 2 صفحۀ 95 کسی نمیتواند از شما سواری بگیرد، مگر اینکه خودتان برای او خم شده باشید. 0 4 نسیم نیک 5 روز پیش خورشید حتما می تابد: چگونه زندگی و آزادی را در بند اعدامی ها یافتم آنتونی ری هینتون 3.2 2 صفحۀ 65 گوش بده، قراره آدمهایی رو تو زندگیت ببینی که فقط به خاطر رنگ پوستت ازت متنفرن؛ بعضیهاشون قراره به خاطر سیاه بودنت ازت متنفر بشن و بعضیهاشون هم به خاطر اینکه به اندازه کافی سیاه نیستی! قراره آدمهایی رو تو زندگیت ببینی که به هر دلیلی که خودشون دلشون میخواد ازت متنفرن. زندگی همین شکلیه اما باید این رو بدونی که تو در برابر رفتارت با دیگران مسئولی! 0 2 نسیم نیک 5 روز پیش خورشید حتما می تابد: چگونه زندگی و آزادی را در بند اعدامی ها یافتم آنتونی ری هینتون 3.2 2 صفحۀ 59 گاهی اوقات اینطور به نظر میرسید که زندگی بیشتر مسیری پر از حذف کردنهای مختلف است تا انتخاب! 0 0 نسیم نیک 5 روز پیش بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.5 11 صفحۀ 296 کسی با حضرت صاحب الزمان (عج) دوستتر است که بعد از انجام واجبات و ترک محرمات و طاعت خدا در واجبات و محرمات، برای او و فرجش بیشتر دعا کند. 0 0 نسیم نیک 6 روز پیش بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.5 11 صفحۀ 300 و به زودی کسانی که ادعای مشاهده میکنند، نزد شیعیان ما میآیند؛ پس به هوش باشید که هر کس پیش از خروج سفیانی و صیحه آسمانی ادعای مشاهده کرد، او دروغگوی تهمتزن است. احتجاج، ج۲، ص ۴۷۸. 0 0 نسیم نیک 1404/6/16 خورشید حتما می تابد: چگونه زندگی و آزادی را در بند اعدامی ها یافتم آنتونی ری هینتون 3.2 2 صفحۀ 10 قدرت تخیلی که داشتم، همیشه برایم هم نعمت بود و هم شکنجه! 0 0 نسیم نیک 1404/6/16 بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.5 11 صفحۀ 265 حضرت غایب (عج) دارای بالاترین علوم است، و اسم اعظم بیش از همه در نزد خود آن حضرت است؛ با این همه، به هر کس که در خواب یا بیداری به حضورش مشرف شده، فرموده است: 《 برای من دعا کنید!》 0 0 نسیم نیک 1404/6/15 بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.5 11 صفحۀ 261 فرمودهاند: ما صبور هستیم و شیعیان ما صبورتر از ما هستند؛ زیرا ما از روی علم و آگاهی صبر میکنیم و شیعیان ما بر آنچه نمیدانند، صبر میکنند. 0 0 نسیم نیک 1404/6/15 بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.5 11 صفحۀ 255 درباره امیرالمومنین (ع) از خلیل بن احمد سوال شد؛ وی گفت: با اینکه دوست و دشمن فضایل آن حضرت را پنهان کردهاند؛ دوستانش از ترس، و دشمنان از روی حسد، با اینهمه، فضایل او مشرق و مغرب را پر کرده است. 0 3 نسیم نیک 1404/6/14 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.3 32 صفحۀ 239 بیشتر مردم زندگی نمیکنند، فقط با هم مسابقه دو گذاشتند. میخوان به هدفی در افق دوردست برسن ولی در گرماگرم رفتن، اونقدر نفسهاشون بند میاد و نفس نفس میزنن که چشمشون زیباییها و آرامش سرزمینی رو که از اون دارن میگذرن رو نمیبینن. بعد یه وقت چشمشون به خودشون میافته میبینن پیر و فرسوده هستن و دیگه براشون فرقی نمیکنه به هدفشون رسیدن یا نرسیدن. 0 32 نسیم نیک 1404/6/12 بهجت الدعا "ویراست دوم" 5.0 0 صفحۀ 26 هیچ ذکری بالاتر از ذکر عملی نیست. هیچ ذکر عملی بالاتر از ترک معصیت در اعتقادات و عملیات (کارها و رفتارهای انسان) نیست. 0 4 نسیم نیک 1404/6/1 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.3 32 صفحۀ 62 میخوام به خودم تلقین کنم که زندگی فقط یه بازیه و من باید تا اونجا که میتونم ماهرانه و درست اون رو بازی کنم، چه تو این بازی ببرم، چه ببازم! در هر حال شانهها رو بالا میاندازم و میخندم. 0 7 نسیم نیک 1404/5/8 پدر نرجس شکوریان فرد 4.4 26 صفحۀ 71 در عرب رسم نبود، دخترداری! اما علی (ع) دخترانش را مینشاند روی پایش با آنها بازی میکرد و نازشان را هم میخرید. چنان محترم بزرگشان کرد که وقتی زینب (س) وارد اتاق میشد، حسین (ع) مقابلش بلند میشد. 0 5 نسیم نیک 1404/5/5 پدر نرجس شکوریان فرد 4.4 26 صفحۀ 67 0 6 نسیم نیک 1404/5/3 بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.5 11 صفحۀ 191 اگر درست به قرآن عمل میکردیم، با عمل خود دیگران را جذب میکردیم؛ زیرا مردم، غالبا به جز عده معدود، خواهان و طالب نور هستند و آنان که به اسلام و قرآن نگرویدهاند، قاصرند و نور به آنها عرضه نشده است. 0 3 نسیم نیک 1404/4/27 پدر نرجس شکوریان فرد 4.4 26 صفحۀ 7 0 3 نسیم نیک 1404/4/27 بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.5 11 صفحۀ 144 ما بیش از هزار سال است که گرفتاریم و حضرت حجت گرفتار است و دشمنها نمیگذارند بیاید و او را حبس کردهاند. آیا حبسی از این بالاتر که نتواند خود را در هیچ آبادی نشان دهد و خود را معرفی کند؟! 0 4 نسیم نیک 1404/4/27 بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.5 11 صفحۀ 139 0 2 نسیم نیک 1404/4/21 ماه به روایت آه ابوالفضل زرویی نصرآبادی 4.5 92 صفحۀ 138 صدای بانو فاطمه زهرا در گوشها میپیچد، آنگاه که خطاب به فرشتگان میفرماید؛ نه عزیزترین و ارجمندترین ذخیرهام را بیاورید، دستان بریده پسرم عباس برای شفاعت عالمیان کافیست. 0 4