بریدههای کتاب shamim sh shamim sh 7 روز پیش وارکرفت: طلوع هورد کریستی گلدن 3.7 1 صفحۀ 182 به هر نژادی که تعلق داشته باشید، خانه معنایی است که قلب شما را لبریز خواستن میکند. خانه میتواند یک سرزمین باستانی و اجدادی باشد یا جایی که فرد به عنوان خانه برگزیده است. مفهوم خواسته را میتوان در نگاه عزیزان یافت، اما همه به آن نیاز داریم، عمیقترین خواستهی ماست و میدانیم بدون این خانه، هرگز به طور معناداری کامل نیستیم. 0 0 shamim sh 7 روز پیش وارکرفت: طلوع هورد کریستی گلدن 3.7 1 صفحۀ 133 مرد خردمند در پی یافتن ضعفهای خود و درس گرفتن از آنهاست و یک احمق اجازه میدهد ضعفها بر او غلبه یابند و نابودش کنند... گاهی مرد خردمند یک احمق است! 0 0 shamim sh 1404/4/5 وارکرفت: طلوع هورد کریستی گلدن 3.7 1 صفحۀ 89 چه ساده ذهن میتواند به نفرت کشانده شود،به صورت غریزی و طبیعی و حمایتجویانه برای وحشت! به جای تمرکز بر چیزهایی که ما را متحد میکرد،به آنچه میانمان فاصله میانداخت پرداختیم. 0 0 shamim sh 1404/4/5 وارکرفت: طلوع هورد کریستی گلدن 3.7 1 صفحۀ 82 همیشه جایی برای اعتماد هست.هیچکس نمیتواند من را متهم به ندانستن این حقیقت کند. بااین حال، باید محتاط بود. آنهایی که چهرهی معصوم دارند میتوانند فریب دهند و حتی کسانی که ما با تمام وجود باورشان داریم میتوانند فریبکار از آب درآیند. 0 0 shamim sh 1404/4/5 وارکرفت: طلوع هورد کریستی گلدن 3.7 1 صفحۀ 60 نفرت بسیار قدرتمند است و میتواند جاودان باشد. نفرت را میتوان به خدمت گرفت. نفرت را میتوان خلق کرد... 0 0 shamim sh 1404/4/4 کافه ماه کامل مایی موچیزوکی 3.0 0 صفحۀ 44 0 0 shamim sh 1404/3/30 فاجعه اسلاتر دارن شان 4.3 6 صفحۀ 17 0 0 shamim sh 1404/3/29 ناتوان لورن رابرتس 4.3 82 صفحۀ 456 قدرتمندترین سلاحی که یک زن در اختیار داره اینه که معمولا اون رو دستکم میگیرن 0 0