بریدههای کتاب ا. ر. ا. ر. 1402/4/7 - 23:25 راهنمای مردن با گیاهان دارویی عطیه عطارزاده 3.4 181 صفحۀ 23 بیدار شدن عجیب ترین کار جهان است. تا مدت ها بعد از نابینا شدنم، متوجه زمان درست بیدار شدن نمى شوم. مدت ها طول مى کشد تا بفهمم آدم وقتى بیدار مى شود چه فرقى با خوابیدنش مى کند. یا این که آدم از کجا بیدار مى شود و چه کسى مى داند مرز بیدارى و خواب کجاست؟ 0 26 ا. ر. 1402/4/7 - 23:22 راهنمای مردن با گیاهان دارویی عطیه عطارزاده 3.4 181 صفحۀ 80 مرده خوشبخت کسی است که روی زمین دلبستگی نداشته باشد. 0 9 ا. ر. 1402/3/20 - 20:59 قلب سگی میخائیل آفاناسیویچ بولگاکوف 4.0 72 صفحۀ 1 عو-وو-و-و-و-عوعو-عوو-عوو! آهای! مرا نگاه کنید، من دارم میمیرم! باد از شکاف زیر در برای من مرثیه سر میدهد و من هم همراه آن زوزه میکشم. از دست رفتم، نابود شدم! مردم بیهمهچیز با آن کلاه کثیفش، همان آشپز غذاخوری عمومی کارمندان شورای مرکزی اقتصاد مردمی، به من آب جوش پاشید و پهلوی چپم را حسابی سوزاند. عجب آشغالی، تازه «پرولتاریا » هم هست!!! 0 12