بریدههای کتاب Hananeh 🌱 Hananeh 🌱 2 روز پیش ارتداد یامین پور 3.8 189 صفحۀ 19 هیچ تغییری اول به چشم نمی آید، ولی بعد تر ، زمانی که به نشانی همیشگی میروی تا دوستی را ببینی ، عمارت ها و کوچه ها و سنگفرش های جدید به تو میگویند که راه را اشتباه آمده ای . 0 0 Hananeh 🌱 2 روز پیش ارتداد یامین پور 3.8 189 صفحۀ 18 تو می خندی و شبیه دریا میشوی . شبیه او که هیچوقت یاد نگرفت آهسته و بی صدا بخندد. او به صدای بلند عادت داشت و من به سکوت . 0 0 Hananeh 🌱 2 روز پیش ارتداد یامین پور 3.8 189 صفحۀ 12 تکراری نیست . جدید است . فقط الفاظش مشترک است ، ولی معنایش جدید است . معنا نمیتواند تکراری باشد . معنا همیشه تازه است ، ولی ممکن است لباس تکرار را به تن کند و تو گمان کنی کهنه است . لباس کهنه بوی خاطره میدهد . کهنگی با عشق متناسب تر است . 0 0 Hananeh 🌱 3 روز پیش شنود مجموعه ی نویسندگان 4.5 32 صفحۀ 43 کربلا منبع عظیم نور و پاکی بود که تمام نور ها در تمام نقاط عالم به آن متصل بود . کربلا عامل و منبع نورانیت تمام زمین بود . 0 0 Hananeh 🌱 1404/4/13 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 138 صفحۀ 276 کِی قراره بشر بشینه و لذت چیزهایی که داره رو ببره ؟ 0 0 Hananeh 🌱 1404/4/12 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 138 صفحۀ 222 هر چیزی که برای انسان ها در طول تاریخ بشریت موندگار بوده و عقل هم اون رو بد ندونسته یقینا برخاسته از فطرت بشره ؛ یعنی انسانیت انسان ها بدون اون ناقص میشه . 0 0 Hananeh 🌱 1404/3/31 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.6 267 صفحۀ 63 قدیمی ها شاید سواد درست و حسابی نداشتند ، ولی چیزهای خوبی بلد بودند . پدر شوهرم گاهی از بی مهری دنیا برایمان حرف میزد:《بابا جان ! این دنیا به هیچکی وفا نکرده . بر اهل بیت و اولیای خدا نمونده. میخواد برای ما بمونه ؟》 0 3