بریدههای کتاب Hengameh Hengameh 1404/7/8 - 22:11 وداع نمیکنیم هان کانگ 3.5 5 صفحۀ 11 افرادی هستند که وقتی میخواهند ترکت کنند، تیزترین سلاحشان را به رویت میکشند. شاید این را تجربه کرده باشیم. این کار را میکنند تا با دقتی به اندازهی صمیمیت بینمان، حساسترین بخش وجودمان را تکه تکه کنند. نمیخواهم مثل تو با سرافکندگی زندگی کنم. تو را ترک میکنم تا بتوانم نفس بکشم. میخواهم زندگی کنم نه اینکه نیمه جان باشم. 0 39 Hengameh 1404/7/2 - 14:07 قصر سرخ جون هور 4.4 28 صفحۀ 246 گاهی اوقات محبت بیش از حد هم به اندازهی بیمحبتی زیانآوره 0 11 Hengameh 1404/1/2 - 01:20 پیرزنی با چاقو گوبیونگ مو 2.7 7 صفحۀ 32 اگه احساساتت رو نشون بدی توی این حرفه دووم نمیاری. مهم نیست خشمه، ناراحتیه، یا پشیمونی. مهمترین چیز اینه که نذاری توهینا روت تاثیر بذاره؛ مخصوصا اینکه تو زنی، یعنی اکثر اوقات باید اونا رو نشنیده بگیری. 0 9 Hengameh 1404/1/2 - 00:25 پیرزنی با چاقو گوبیونگ مو 2.7 7 صفحۀ 23 چه اهمیتی دارد که ده سال از عمرت را نابود کنی یا چهل و پنج سال را! در هر حال ذات حقیقی زندگی ساییدگی و نابودی تدریجی و مداوم است که تنها ردها های محوی از آنچه بوده بر جای میگذارد؛ درست مثل خطوط گچی روی تخته سیاه. 0 8 Hengameh 1404/1/1 - 16:05 دلتنگی در فروشگاه اچ مارت میشل زانر 3.9 11 صفحۀ 236 من برای این اتفاق آمادگی نداشتم هیچکس مرا برای این اتفاق آماده نکرده بود. چرا باید چنین حسی را تجربه میکردم؟ چرا باید این خاطره یادم میماند؟ 0 7