بریدههای کتاب حمیده محققی حمیده محققی 9 دقیقه پیش جاذبه ی حسینی: گزیده ی بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) درباره ی حضرت زینب کبری (س) و اربعین حسینی سیدعلی خامنه ای 4.2 14 صفحۀ 61 اهمیت اربعین از کجاست؟ صرف اینکه چهل روز از شهادت شهید می گذرد، چه خصوصیتی دارد؟ خصوصیت اربعین به این است که در اربعین حسینی،یاد شهادت حسین علیه السلام زنده شد و این بسیار مهم است. 0 0 حمیده محققی 2 روز پیش جاذبه ی حسینی: گزیده ی بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) درباره ی حضرت زینب کبری (س) و اربعین حسینی سیدعلی خامنه ای 4.2 14 صفحۀ 34 تاثیر هنر به خواست کسی که مخاطب هنر است، وابستگی ندارد. او بخواهد و نخواهد این اثر را خواهد گذاشت. 0 3 حمیده محققی 2 روز پیش جاذبه ی حسینی: گزیده ی بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) درباره ی حضرت زینب کبری (س) و اربعین حسینی سیدعلی خامنه ای 4.2 14 صفحۀ 32 شخصیت زن اسلامی به برکت ایمان و دل سپردن به رحمت و عظمت الهی آنچنان سعه و عظمتی پیدا می کند که حوادث بزرگ در مقابل او حقیر و ناچیز می شود. 0 2 حمیده محققی 2 روز پیش جاذبه ی حسینی: گزیده ی بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) درباره ی حضرت زینب کبری (س) و اربعین حسینی سیدعلی خامنه ای 4.2 14 صفحۀ 30 ماجرای امام حسین علیه السلام نجات بخشی یک ملت نبود، نجات بخشی یک امت نبود، نجات بخشی یک تاریخ بود. 1 4 حمیده محققی 2 روز پیش جاذبه ی حسینی: گزیده ی بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) درباره ی حضرت زینب کبری (س) و اربعین حسینی سیدعلی خامنه ای 4.2 14 صفحۀ 29 سکینه علیها السلام در همه تاریخ اسلام تا امروز یکی از مشعل های معرفت و دانش است. 0 4 حمیده محققی 2 روز پیش جاذبه ی حسینی: گزیده ی بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) درباره ی حضرت زینب کبری (س) و اربعین حسینی سیدعلی خامنه ای 4.2 14 صفحۀ 28 زن امروز دنیا الگو می خواهد. اگر الگو او زینب علیه السلام باشد و فاطمه زهرا باشد، کارش عبارت است از فهم درست، هوشیاری در درک موقعیت ها انتحاب بهترین کارها- ولو اینکه با فداکاری همراه باشد -و ایستادن پای همه چیز برای تکلیف بزرگی که بر دوش انسان ها خدا گذاشته است... 0 3 حمیده محققی 2 روز پیش جاذبه ی حسینی: گزیده ی بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) درباره ی حضرت زینب کبری (س) و اربعین حسینی سیدعلی خامنه ای 4.2 14 صفحۀ 27 بخش عمده ای از عظمت زینب کبری علیها السلام از این جاست: اولا موقعیت را شناخت، هم موقعیت قبل از رفتن امام حسین علیه السلام به کربلا، وهم موقعیت لحظات بحرانی روز عاشورا، هم موقعیت حوادث کشنده بعداز شهادت امام حسین علیه السلام را وطبق هر موقعیتی یک انتخاب کرد این انتخاب ها زینب علیه السلام را ساخت. 0 2 حمیده محققی 2 روز پیش جاذبه ی حسینی: گزیده ی بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) درباره ی حضرت زینب کبری (س) و اربعین حسینی سیدعلی خامنه ای 4.2 14 صفحۀ 20 ...اما ملت ما و امت ما (ایران) هیچ وقت مثل امروز نمیتوانسته ادعا کند شیعه امام حسین علیه السلام است. امروز روح عاشورا در سرپای ملت ما وجود دارد. 1 4 حمیده محققی 2 روز پیش جاذبه ی حسینی: گزیده ی بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) درباره ی حضرت زینب کبری (س) و اربعین حسینی سیدعلی خامنه ای 4.2 14 صفحۀ 25 در دیدگاه فرهنگ غربی،به همه این هیاهویی که راه می اندازند و با همه این بوق و طبلی که برای زن و حقوق زن زدند و میزنند، وقتی به اعماق بینش آنها نگاه می کنی می بینید که در عمق وجدان و احساسشان زن را یک وسیله التذاذی برای مرد می خواهند، نه زن را برای همسر خودش، جنس زن را برای جنس مرد. این بزرگترین اهانت به زن است. 0 1 حمیده محققی 1404/4/17 داستان فراموشی یامین پور 5.0 1 صفحۀ 19 ماندگاری و بقا به واسطه امور فانی میسر نمی شود. تا کسی خود با حق نسبت پیدا نکند، باقی نمی شود. 0 7 حمیده محققی 1404/4/1 چهار هزار هفته: مدیریت زمان برای میراها الیور برکمن 3.7 16 صفحۀ 101 0 3 حمیده محققی 1404/3/10 تحلیلی بر نگاه امام به هنر و رسانه علیرضا پناهیان 4.1 6 صفحۀ 68 0 5 حمیده محققی 1404/3/10 تحلیلی بر نگاه امام به هنر و رسانه علیرضا پناهیان 4.1 6 صفحۀ 67 0 10 حمیده محققی 1404/2/28 درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشهی حضرت آیتالله خامنهای سیدمهدی موسوی 0.0 صفحۀ 33 تعهد توحید از طرف یکموحد، در خقیقت خلاصه می شود در تعهد سازندگی یک دنیای توحیدی ..... تعهد زدودن تمام آثار شرک 0 6 حمیده محققی 1404/2/28 درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشهی حضرت آیتالله خامنهای سیدمهدی موسوی 0.0 صفحۀ 33 تعهدی که توحید به فرد موحد یا جامعه موحد می دهد، شامل مهمترین، کلی ترین، بزرگترین، اولی ترین و اساسی ترین مسائل یک جامعه است. مثل حکومت مثل اقتصاد مثل روابط بین الملل مثل روابط افراد با یکدیگر که اینها مهمترین حقوق اساسی است برای یک جامعه. 0 3 حمیده محققی 1403/12/13 زندگی زیباست سیدعباس سیدابراهیمی 4.3 7 صفحۀ 283 0 11 حمیده محققی 1403/12/13 زندگی زیباست سیدعباس سیدابراهیمی 4.3 7 صفحۀ 210 0 8 حمیده محققی 1403/12/1 زندگی زیباست سیدعباس سیدابراهیمی 4.3 7 صفحۀ 168 0 3 حمیده محققی 1403/12/1 زندگی زیباست سیدعباس سیدابراهیمی 4.3 7 صفحۀ 157 0 2 حمیده محققی 1403/12/1 زندگی زیباست سیدعباس سیدابراهیمی 4.3 7 صفحۀ 138 0 1