بریدههای کتاب فاطمه فاطمه 1404/4/25 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 4.5 186 صفحۀ 338 زن ها، قربان، معجون غريبی اند از خصوصیاتِ ضد و نقیض. 0 3 فاطمه 1404/4/14 اطلس دل؛ طرحی برای پیوند معنادار و زبانی برای انتقال تجربه های انسانی برنه براون 4.5 2 صفحۀ 77 0 3 فاطمه 1404/4/14 اطلس دل؛ طرحی برای پیوند معنادار و زبانی برای انتقال تجربه های انسانی برنه براون 4.5 2 صفحۀ 76 گاهی اوقات ناخوشایند ترین یادگیری قوی ترین یادگیری است. 0 3 فاطمه 1404/4/6 سه قطره خون صادق هدایت 3.9 39 صفحۀ 136 ما همهمان تنهاییم، نباید گول خورد. زندگی یک زندان است؛ زندانهای گوناگون. ولی بعضیها به دیوار زندان صورت میکشند و با آن خودشان را سرگرم میکنند، بعضیها میخواهند فرار بکنند. دستشان را بیهوده زخم میکنند و بعضیها هم ماتم میگیرند ولی اصل کار اینست که باید خودمان را گول بزنیم. همیشه باید خودمان را گول بزنیم، ولی وقتی میآید که آدم از گول زدن خودش هم خسته میشود. 8 33 فاطمه 1404/2/10 سووشون سیمین دانشور 4.1 260 صفحۀ 23 پدر گفت: "دوست داشتن که عيب نيست باباجان. دوست داشتن دل آدم را روشن ميکند. اما کينه و نفرت دل آدم را سياه ميکند. اگر از حالا دلت به محبت انس گرفت، بزرگ هم که شدي آمادهي دوست داشتن چيزهاي خوب و زيباي اين دنيا هستي. دل آدم عين يک باغچه پر از غنچه است. اگر با محبت غنچهها را آب دادي باز ميشوند، اگر نفرت ورزيدي غنچهها پلاسيده ميشوند. آدم بايد بداند که نفرت و کينه براي خوبي و زيبايي نيست، براي زشتي و بي شرفي و بيانصافي است. اين جور نفرت علامت عشق به شرف و حق است." 0 12 فاطمه 1404/2/9 آبنبات لیمویی مهرداد صدقی 4.4 60 صفحۀ 346 بیشترین فروش کتابم به جوان ها و نوجوان هایی بود که ظاهرشان نشان نمیداد اهل خرید کتاب باشند.معلوم بود، مثل خود من، با همهی پساندازشان به جای رخت و لباس فقط کتاب میخرند. 1 25 فاطمه 1404/1/16 آب نبات پسته ای مهرداد صدقی 4.3 90 صفحۀ 297 اما با آن پول، در دل افسانه و دریا که هیچی، حتی در لوزالمعده صغراباجی هم نمیتوانستم جایی باز کنم . 0 10