بریدههای کتاب فائزه فرشادپور فائزه فرشادپور 1403/6/1 برادران کارامازوف (جلد ۱) فیودور داستایفسکی 4.4 88 صفحۀ 204 یادت باشه هیچ وقت دروغ نگی پسر، حتی اگه نیتت خیر باشه. 0 8 فائزه فرشادپور 1403/3/6 برادران کارامازوف (جلد ۱) فیودور داستایفسکی 4.4 88 صفحۀ 401 مادر، گریه نکن زندگی بهشته. فقط خودمون خبر نداریم . اگه میخواستیم میتونستیم روی زمین بهشت بسازیم. 0 0 فائزه فرشادپور 1403/2/20 روانشناسی تاریک زاک آدامز 3.2 2 صفحۀ 44 مجبور نیستید برای مهربان بودن، با همه موافقت کنید؛زیرا عطوفت به معنای ضعف یا اطاعت نیست. 0 1 فائزه فرشادپور 1403/2/7 برادران کارامازوف (جلد ۱) فیودور داستایفسکی 4.4 88 صفحۀ 353 در آن باره حق با تو بود؛ چون راز زندگی آدمی فقط در زنده بودن نیست؛ بلکه باید درک کرد که چرا بشر زندگی میکند. بدون درک درستی از اساس زندگی انسان،هیچ انسانی به زندگی تن نمی دهد و ترجیح میدهد خودش را نابود کند تا به زندگی ادامه دهد،حتی اگر نان به اندازه کافی برایش فراهم باشد. 0 6 فائزه فرشادپور 1403/2/7 برادران کارامازوف (جلد ۱) فیودور داستایفسکی 4.4 88 صفحۀ 352 آنها هم گناهکار و پست هستند و هم علاقه مند به ما. ماهم رضایت دادیم از آزادی بهره مند شوند و بر آنها حکومت کنیم.آزادی برای آنها نتیجه ای شوم خواهد داشت؛ اما ما به ضعفا میگوییم به فرموده مسیح و به نام او بر شما حکومت می کنیم. ما بار دیگر آنهارا فریب میدهیم و اجازه نمیدهیم تو بار دیگر نزدیک ما بیایی. 0 3 فائزه فرشادپور 1403/2/7 برادران کارامازوف (جلد ۱) فیودور داستایفسکی 4.4 88 صفحۀ 350 آزادی ای که انسان ها با همه سادگی و بی انظباطی فطری خود، حتی قدرت فهم آن را ندارند و از آن در هراس اند؛ چرا که برای انسان هیچ چیز بی ثبات تر از آزادی نیست. 0 3 فائزه فرشادپور 1403/2/7 برادران کارامازوف (جلد ۱) فیودور داستایفسکی 4.4 88 صفحۀ 337 باید اقرار کنم که هرگز نمی فهمم چطور ممکنه کسی همسایه خودش و دوست داشته باشه.به نظر من امکان دوست داشتن همسایه وجود نداره.شاید بشه به آدم هایی در دوست زندگی میکنند، عشق ورزید. 0 22 فائزه فرشادپور 1403/2/5 قرآن کریم عثمان طه 5.0 2 صفحۀ 170 آیه ۱۵۹ آل عمران ببین آنچه تصمیم گرفتی با توکل برخدا انجام ده که خدا آنان که بر او اعتماد کنند دوست دارد و همه را یاری میکند اگر خدا شمارا یاری کند محال است کسی بر شما غالب آید و اگر به خواری واگذارد آن کیست که بتواند بعد از آن شمارا یاری و غالب کند؟ اهل ایمان تنها به قدرت خدا باید اعتماد کنند 0 2 فائزه فرشادپور 1402/12/29 چه کسی پنیر مرا جا به جا کرد؟ اسپنسر جانسون 3.5 39 صفحۀ 25 گاهی وقت ها چیز های دور و برمان عوض میشوند و هرگز به شکل سابق در نمی آیند من و تو هم حالا دقیقا در همین شرایط به سر میبریم این یعنی زندگی.زندگی در حال حرکت است پس ماهم باید پا به پای آن حرکت کنیم 2 3 فائزه فرشادپور 1402/12/4 معنای زندگی کاوان بشیری 3.5 5 صفحۀ 63 نویسنده ها در موقعیت های استثنایی اما بسیار مهم، احساساتی را به زبان می آورند که مدت هاست از یاد برده ایم. آنها مارا بهتر از خودمان می شناسند. انگار دارند داستان زندگی مان را شرح میدهند؛ فقط وضوح آن خیلی بیشتر از چیزی است که می توانستیم به آن دست یابیم 0 17 فائزه فرشادپور 1402/12/4 معنای زندگی کاوان بشیری 3.5 5 صفحۀ 62 کتاب ها مانند مردم اند؛ تعداد زیادی از آن هارا ملاقات میکنیم، اما به ندرت عاشقشان میشویم. 0 6 فائزه فرشادپور 1402/12/1 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 صفحۀ 568 علی رغم کارهای شگفت انگیزی که از انسانها ساخته است،در مورد اهداف خود نامطمئنیم و بنظر می آید که مثل همیشه ناخشنودیم. هیچ کس نمیداند به کجا میرویم.ما از هر زمان دیگری قرزتمندتریم اما نمیدانیم با این قدرت چه کنیم.از آن بدتر، بشر از هر زمان دیگری ولنگارتر شده است. خدایان خودساخته ای هستیم که فقط با قوانین فیزیک محشوریم و به هیچ کس پاسخگو نیستیم. در نتیجه اکنون موجودات دیگر و اکوسیستم پیرامون مان را نابود میکنیم و به دنبال چیزی جز آسایش و شادی خود نیستیم ، و تازه هرگز هم به رضایت خاطر نمیرسیم. 0 0 فائزه فرشادپور 1402/11/30 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 صفحۀ 531 هیچ چیز ی بهتر از شعار معروف عصر جدید، استدلال های زیست شناختی را نشان نمی دهد:《خوشبختی از درون آغاز میشود.》 پول،جایگاه اجتماعی، عمل زیبایی، خانه زیبا، قدرت، نفوذ اجتماعی هیچ یک از اینها مارا به خوشبختی نمی رساند. خوشبختی پایدار تنها از سرتونین و دوپامین و اکسی توسین می آید. 1 9 فائزه فرشادپور 1402/11/28 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 صفحۀ 477 پولی که جمعیت آمریکا هرساله مصرف برنامه های لاغری میکند بیشتر از پولی است که برای سیر کردن تمام گرسنگان دنیا لازم است.چاقی پیروزی مضاعفی برای مصرف گرایی به ارمغان آورده است. 0 20 فائزه فرشادپور 1402/11/18 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 صفحۀ 343 رابرت اوپنهایمر، فیزکدان هسته ای، با دیدن انفجار اولین بمب به نقل از بهاگاوادینا از متون مقدس هندوها گفت:《اکنون من "مرگ" شده ام ، نابودگر دنیاها.》 0 18 فائزه فرشادپور 1402/11/16 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 صفحۀ 329 کسی که می کوشد علیه منطق آهنین طبیعت بجنگد علیه اصولی می جنگد که باید، بابت زندگی اش در مقام انسان، سپاسگزارشان باشد. جنگیدن علیه طبیعت به معنی تحقق بخشیدن به تباهی خود است 0 3 فائزه فرشادپور 1402/11/14 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 صفحۀ 316 اگر وقتی ذهن با چیزی خوشایند یا ناخوشایند روبرو میشود فقط آنها را همان طور که هستند دریابد، پس رنجی وجود ندارد. 0 12 فائزه فرشادپور 1402/11/11 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 صفحۀ 257 بدین ترتیب پول نظامی است از اعتماد متقابل، و البته نه هر نوع نظامی از اعتماد متقابل بلکه فراگیرترین و موثرترین نظام اعتماد متقابلی که تا کنون ابداع شده 0 4 فائزه فرشادپور 1402/11/3 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 صفحۀ 214 فرهنگ است که مردم را ملزم می سازد بعضی از امکانات را محقق کند و بعضی دیگر را ممنوع سازد. 0 8 فائزه فرشادپور 1402/10/30 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 صفحۀ 172 مردم امروز بخش زیادی از پول خود را صرف سفر های تفریحی به خارج از کشور می کنند، زیرا معتقدان راستین اسطوره های رمانتیک مصرف گرایی هستند. 0 2