بریدههای کتاب فاطمه مناقبی فاطمه مناقبی 10 ساعت پیش خوشه چینی ها (داستان هایی از داس مرگ) نیل شوسترمن 4.6 5 صفحۀ 317 خودآگاهی. عجب پدیده غریب و ناملموسی. یک لحظه نیستی است و لحظهی بعد همه چیز. تجربهی هر فرد است از آن انفجار بزرگ. 0 1 فاطمه مناقبی 2 روز پیش خوشه چینی ها (داستان هایی از داس مرگ) نیل شوسترمن 4.6 5 صفحۀ 201 تنهایی پدیدهای نسبی است. 0 2 فاطمه مناقبی 2 روز پیش خوشه چینی ها (داستان هایی از داس مرگ) نیل شوسترمن 4.6 5 صفحۀ 200 "از این لحظه به بعد، دیگه هیچ کس مفهوم حقیقی به کمال رسیدن رو درک نمیکنه." 0 3 فاطمه مناقبی 2 روز پیش خوشه چینی ها (داستان هایی از داس مرگ) نیل شوسترمن 4.6 5 صفحۀ 196 مورتی گفت: "و یادمون انداخت که مرگ رو شکست ندادیم. فقط توی قفس اسیرش کردیم..." آف کلینت تاییدکنان سر تکان داد. "و همهی داسها روزی در اون قفس بهش ملحق میشن." 0 0 فاطمه مناقبی 2 روز پیش خوشه چینی ها (داستان هایی از داس مرگ) نیل شوسترمن 4.6 5 صفحۀ 177 به موزه آمدن در پی جواب مثل این بود که از رود بخواهی از حرکت بایستد تا تصویر خودت را در آن تماشا کنی. 0 0 فاطمه مناقبی 2 روز پیش خوشه چینی ها (داستان هایی از داس مرگ) نیل شوسترمن 4.6 5 صفحۀ 172 مگر مرگ همان عدم نیست که در آغاز از آن سر برآوردیم؟ 0 0