بریده کتابهای آلما خانیم آلما خانیم 5 روز پیش مستند داستانی "نه!" محمدرضا حدادپور جهرمی 4.1 23 صفحۀ 60 ما زن هایی که انجا بودیم از سه ولایت بودیم _قندوز: دارای بالاترین شاخص رشد شیعه از بعد از انقلاب افغانستان _دره صوف: مهمترین مرکز استراتژیک خط مقاومت و مرکز قیام علیه مارکیست _بامیان؛ قلب شیعیان هزاره افغانستان! دیگر به نظرتان لازم است تحلیل خاصی داشته باشم؟ اصلا میشود به راحتی و بی تفاوتی از کنار این ترکیب عبور کرد؟! 0 1 آلما خانیم 6 روز پیش نگین آفرینش (1) (درسنامه دوره عمومی معارف مهدویت) محمدامین بالادستیان 4.5 1 صفحۀ 222 بنیانگذار جمهوری اسلا می حضرت امام خمینی در نقد این دیدگاه فرموده است: ما اگر دستمان میرسید و قدرت داشتیم باید برویم تمام ظلمها و جورها را از عالم برداریم تکلیف شرعی ماست؛ منتهی ما نمیتوانیم اینکه هست این است که حضرت امام مهدی عج عالم را پر میکند از عدالت؛ نه شما دست بردارید از این تکلیفتان نه این که شما دیگر تکلیف ندارید آن رهبر فقید همچنین در ادامه بیانات خود فرموده است آیا ما بر خلاف آیات شریفه قرآن دست از نهی از منکر برداریم؟ دست از امر به معروف برداریم و توسعه بدهیم گناهان را برای این که حضرت بیایند؟ 0 7 آلما خانیم 6 روز پیش اردیبهشت محمدرضا حدادپور جهرمی 3.7 22 صفحۀ 112 برایم آمد سلام رسیدن به خیر نمیدونم کجا بودی اما حدسم اینه که خیلی اذیتت کرده باشن. هر بلایی سرت آوردن میخوام باور کنی که کار ما و کلا کار هیچ نهادی نبوده. الوعده وفا آقا بابک. این از خواهر و مادرت که مثل دسته گل ازشون محافظت کردیم حالا نوبت توئه ببینم چیکار میکنی محمد 0 5 آلما خانیم 1403/9/21 اردیبهشت محمدرضا حدادپور جهرمی 3.7 22 صفحۀ 15 :گفتم لطف میکنین چطوری میتونم باهاتون هماهنگ کنم؟» :گفت شماره م رو یادداشت کنین ...۰۹۱۱ گوشی ام را بیرون آوردم و شماره اش را وارد کردم :گفت یه» تک بزن که شماره تون رو داشته باشم. تک زدم و شماره ام افتاد داشت شماره ام را ذخیره میکرد دیدم که نوشت «آقا محسن پارک النگدره» بعد كه ديد من مانده ام اسمش را چه ذخیره کنم گفت: «بهاره» سرم را بلند کردم به چشمانش زل زدم و گفتم «اسمتونه؟!» سرش را با لبخند تکان داد و تأیید کرد و گفت: دیدم معذبی! گفتم نجاتت بدم آقا محسن!» 0 5 آلما خانیم 1403/9/15 نگین آفرینش (1) (درسنامه دوره عمومی معارف مهدویت) محمدامین بالادستیان 4.5 1 صفحۀ 123 کوتاه سخن اینکه "انتظار" جریان مبارکی است که در تمام مویرگ های حیات فرد و اجتماع منتظر جاری، است و در همه عرصه های زندگی، رنگ الهی به انسان و حیات او میبخشد و چه رنگی از رنگ الهی بهتر و ماندگارتر؟! 0 3 آلما خانیم 1403/9/13 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 91 کشیش گفت: «ملت ها و دولتهای اسلامی مانند کسانی هستند که گنج گران بهایشان را دفن کرده اند یا اساساً از آن خبر ندارند گمان میکنم آنها هم علی را نمی شناسند. من هنگام مطالعه ی این کتاب و چند کتاب دیگر به همین مسئله فکر میکردم. در آن دوران علی خلیفه مسلمانان بود و مردی هم به نام معاویه خود را خلیفه ی مسلمانان نامیده بود هر دوی اینها داعیه حکومت اسلامی داشتند اما علی کجا و معاویه کجا! فکر کنم بیشتر رهبران کشورهای اسلامی حکومتشان از جنس حکومت معاویه باشد نه علی اگر حاکمی از حاکمان مسلمان یک بار نهج البلاغه را با دقت میخواند، به آمر عمل میکرد امروز روزگارشان این نبود که هست.» 0 2 آلما خانیم 1403/9/13 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 91 0 2 آلما خانیم 1403/9/11 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 76 جرج گفت: کلام همه پیامبران و عدالت خواهان جهان،شبیه کلام علیست. برای همین من اسم کتابم را گذاشتم علی صدای عدالت انسان.کشیش گفت:برای همین امروز پیش تو هستم تا درباره ی علی بیشتر بدانم.جرج گفت:برای شناخت علی باید به وجدان خودت رجوع کنی پدر و تعصب مسیحیت را از خودت دور کنی وعلی را با هیچکس قیاس نکنی جز خودش. 0 1 آلما خانیم 1403/8/26 آخرین تابوت محمدرضا حدادپورجهرمی 3.8 3 صفحۀ 27 عمو رسول خیلی تلاش کرد روحیه برادرزاده اش بهتر شود و از این حس و حال بیرون بیاید، اما کار راحتی نبود و باید علاوه بر راضی کردن ناصر و روحیه دادن به او،با سمپاشی های برادر کوچکش داوود هم مقابله میکرد. داوود، از تازه به دوران رسیده هایی بود که با بی فکری اما به قول خودش با نامردی دوستانش، زندگی اش را دو مرتبه از دست داده بود، از زمین و زمان شاکی بود و حرفهای ناامید کننده میزد و کار را برای رسول و توجیه کردن ناصر سخت تر میکرد. 0 2 آلما خانیم 1403/8/5 7 عادت مردمان موثر: آموزه هایی برای ایجاد تغییر در شخصیت استیون آر. کاوی 4.5 1 صفحۀ 318 دوباره گفته امرسون را نقل میکنم انجام دادن آنچه بر آن اصرار داریم آسانتر می شود نه به این خاطر که ماهیت آن کار عوض ،شده بلکه توانایی ما برای انجام کار افزایش یافته است با در مرکز قرار دادن زندگی مان براساس اصول درست و ایجاد تعادل و تمرکز بین انجام دادن کار و افزودن توانایی انجام دادن کار میتوانیم به قدری قدرتمند شویم که زندگی مؤثر مفید و همراه با آرامش برای خودمان و نسلهای پس از خودمان ایجاد کنیم 0 1