بریدههای کتاب حنا دروی حنا دروی 2 روز پیش روح ایستگاه نیشی یویگاهاما تاکشی موراسه 4.6 5 صفحۀ 135 دیدارهای تصادفی. وقتی که آدما بعد از مدت زمان طولانی با همدیگه برخورد می کنن. اگه از من بپرسی، تصادفی در کار نیست. پس اگه اون شخص نیمه گمشده تو باشه، فکر نمی کنم آخر کار اوضاع بد پیش بره. 0 6 حنا دروی 2 روز پیش روح ایستگاه نیشی یویگاهاما تاکشی موراسه 4.6 5 صفحۀ 134 ما داریم درباره غریبه های سابقی که همدیگه رو ملاقات می کنن، دست هم رو می گیرن و .... حرف می زنیم. من فکر می کنم به وجود اومدن این نوع صمیمت شدید بین دو نفر چیز شگفت انگیزیه. و مهمتر از همه، این واقعیت که از میون دریای بی پایان آدمای اون بیرون، اون تو رو انتخاب کرده، باعث میشه احساس کنی دنیا رو بهت دادن. 0 3 حنا دروی 2 روز پیش روح ایستگاه نیشی یویگاهاما تاکشی موراسه 4.6 5 صفحۀ 115 تسلیم نشو، بچه جون. 0 1 حنا دروی 2 روز پیش روح ایستگاه نیشی یویگاهاما تاکشی موراسه 4.6 5 صفحۀ 101 تو می تونی انجامش بدی. می دونم که می تونی چون این تویی تو می تونی روی خودت حساب کنی. 0 1 حنا دروی 2 روز پیش روح ایستگاه نیشی یویگاهاما تاکشی موراسه 4.6 5 صفحۀ 101 تو ذاتاً آدم دست و پا چلفتی ای هستی، به خاطر همین وقتی میخوای به چیزی یاد بگیری، بیشتر از بقیه برات زمان می بره. اما از اون دسته افرادی هستی که به محض اینکه از اون دست انداز اولیه رد بشی، دو برابر دیگران نتیجه می گیری. 0 1 حنا دروی 2 روز پیش روح ایستگاه نیشی یویگاهاما تاکشی موراسه 4.6 5 صفحۀ 100 از اون گذشته، تو ضعیف نیستی. کسایی که واقعاً ضعیفن هرگز نمی تونن مقابل دیگران آسیب پذیر باشن. تو مرد قوی ای هستی یویچی! 0 3 حنا دروی 2 روز پیش روح ایستگاه نیشی یویگاهاما تاکشی موراسه 4.6 5 صفحۀ 100 احمق نباش! کسی که بابت کم کاریش به عنوان یه پسر عذرخواهی کنه، بازنده نیست! این مزخرفات رو تحويل من نده! 0 1 حنا دروی 2 روز پیش روح ایستگاه نیشی یویگاهاما تاکشی موراسه 4.6 5 صفحۀ 98 با این حال، باید بگم جوون بودن خیلی خوبه. تو می تونی شکست بخوری و بازم آخر سر اوضاع درست میشه. 0 7 حنا دروی 2 روز پیش روح ایستگاه نیشی یویگاهاما تاکشی موراسه 4.6 5 صفحۀ 51 اقیانوس اونقدر بی پایانه که باعث میشه حس کنم آینده خودم هم نا محدوده، میدونی؟ فقط نگاه کردن بهش، بهم شجاعت میده. عاشق اقیانوس باش پسر. عاشقش باش. 0 3 حنا دروی 2 روز پیش روح ایستگاه نیشی یویگاهاما تاکشی موراسه 4.6 5 صفحۀ 49 تومو، زخم های روحی تو نشون میده که زندگی رو جدی می گیری. کسایی که همینجوری از زندگی می گذرن، هیچ وقت آسیب نمی بینن. تو خالصانه عاشق به انسان شدی، و به خاطر همین احساسات قلبیت دچار غم و اندوه شده. بیماری های روحی ریشه در ایمان و درستکاری فرد مبتلا داره و من فکر می کنم تو می تونی اون رو به عنوان نشان افتخار به تن کنی. 0 1 حنا دروی 1404/3/31 نوشابه زرد منصور ضابطیان 3.9 47 صفحۀ 207 غربت زده به بیماری می ماند که بیماری اش به ظاهر درمان شده، غافل از آنکه در جایی از بدن پنهان شده و ناگهان با یک سرماخوردگي، با یک دندان درد یا حتی با زخم سطحی یک چاقوی میوه خوری، بیدار می شود. 0 9 حنا دروی 1404/3/31 نوشابه زرد منصور ضابطیان 3.9 47 صفحۀ 207 غربت درد عجیبیست که خوب هم که بشود انگار اندام دیگری را از کار می اندازد. فراموش نمی شود حتی اگر خوب شود. 0 8 حنا دروی 1404/3/31 نوشابه زرد منصور ضابطیان 3.9 47 صفحۀ 207 درد غربت در جای دیگری از قلب می نشیند که ربطی به جغرافیا ندارد. 0 9 حنا دروی 1404/3/31 نوشابه زرد منصور ضابطیان 3.9 47 صفحۀ 145 تجربه ی رستوران ONoir به من فهماند که برای یک انسان چقدر حس شنوایی و چشایی و بویایی و لامسه مهم است. چهار حسی که معمولا 《حس بینایی》 باعث می شود به اهمیت آن ها توجه کمتری کنیم! 1 7 حنا دروی 1404/3/31 نوشابه زرد منصور ضابطیان 3.9 47 صفحۀ 142 حالا تصور کنید که از کسی خوشتان نیاید، تازه مجبور باشید شانه هایش را هم بگیرید. 0 5 حنا دروی 1404/3/31 نوشابه زرد منصور ضابطیان 3.9 47 صفحۀ 137 آن هم مایی که از شهری می آییم به اسم تهران که خودش یک موزه ی توهم مستقل به شمار می آید که هیچ بلیت ورودی ندارد. 0 4 حنا دروی 1404/3/31 نوشابه زرد منصور ضابطیان 3.9 47 صفحۀ 134 مگس های نر حتی بر روی چشمانشان عدسی ویژه ای دارند که به نقطه ی عشق معروف است و وظیفه اش کشف مگس های ماده است درست وقتی که دارند روی هوا پرواز می کنند. البته این ویژگی را در بعضی مردان هم سراغ دارم با این تفاوت که عدسی مزبور روی چشمشان نیست. 0 5 حنا دروی 1404/3/24 از آندریا کمک بگیر نوئل آیلی 3.8 3 صفحۀ 99 فقط می دونم که آدم هایی که دوستشون داشتیم، دیگه اون طرف نیستن. من هم برای تو سوگواری کردم، همونطور که وقتی من از دنیا رفتم تو برای من سوگواری کردی. ولی حالا فهمیدم، مثل تو که الان متوجه شدی، آدم هایی که دوستشون داریم، برای همیشه از بین نمیرن. هر چیزی که دوست داشتیم، هر کاری که کردیم، هر حرفی که زدیم، خوندیم یا تجربه کردیم، دوباره به ما بر میگرده. ببین، ما اینجاییم، با هم.» او به آشپزخانه ای که با نور آفتاب روشن شده بود، اشاره کرد. 0 9 حنا دروی 1404/3/24 از آندریا کمک بگیر نوئل آیلی 3.8 3 صفحۀ 81 وقتی کسی به طور ناگهانی ناپدید میشود، سرنخهای بسیار محدودی وجود دارند. 0 7 حنا دروی 1404/3/24 از آندریا کمک بگیر نوئل آیلی 3.8 3 صفحۀ 73 سعی کردم تمرکزم را بر جادهای که پیش رویم بود حفظ کنم و خشم درونم را در حالت جوشان نگه دارم . نمیتوانستم اجازه دهم که این احساسات به هدر بروند. 0 5