بریده کتابهای فاطمه فاطمه 1403/3/1 آب نبات پسته ای مهرداد صدقی 4.2 63 صفحۀ 214 آقای فروشنده بعدازکمی حساب کتاب،ارزان ترین کت شلوارش را برایم آورد.این یکی طوری بودکه اگردگمه هایش را می بستم،بدنم شبیه مکعب مستطیل میشد واگر باز می کردم مثل ذوزنقه می شد 0 2 فاطمه 1403/2/7 برکت زندگی: شکرگزاری در سیره پیامبر (ص) حبیب الله فرحزاد 5.0 1 صفحۀ 101 بزرگی می فرماید: آدم های بزرگ همیشه از خودشان توقع دارند.ادم های کوچک همیشه از دیگران توقع دارند. 0 0 فاطمه 1403/2/7 برکت زندگی: شکرگزاری در سیره پیامبر (ص) حبیب الله فرحزاد 5.0 1 صفحۀ 197 خدا می گوید: اگر میخواهید مرا پیدا کنید، تجلی من در وجود امیرالمؤمنین علی(ع)است. 0 0 فاطمه 1403/2/2 سه شنبه ها با موری میچ آلبوم 3.7 115 صفحۀ 99 اگر هراس را به درون خود راه دهی،اگر آن را مانند یکی از پیراهن های آشنایت بپوشی،می توانی به خودت بگویی:《 بسیار خوب،این ترس است. مجبور نیستم بگذارم بر من چیره شود.آن را به همان شکلی که هست میبینم.》 درباره تنهایی هم همین مطلب صادق است: دست می کشید.می گذارید تا اشکتان سرازیر شود.بعد می توانید بگویید: 《 بسیار خوب،این لحظات تنهایی من بود.از تنهایی نمی ترسم.اما حالا می خواهم این احساس تنهایی را به کنار بگذارم و به این توجه کنم که احساسات دیگری نیز در این دنیا وجود دارد.می خواهم آن ها را نیز تجربه کنم.》 0 2