بریدههای کتاب Queen of Loneliness Queen of Loneliness 8 ساعت پیش عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.5 40 صفحۀ 34 همه ی ما سزاوار ان هستیم که وقتی سوگواریم حرف مان شنیده شود و مهم نیست که ان سوگ چه باشد 0 1 Queen of Loneliness 8 ساعت پیش عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.5 40 صفحۀ 33 هر فقدانی معتبر است، ولی با دیگری یکسان نیست. نمی توانید دورنمایی واحد از سوگ ها را تصور کنید و بگویید همه انها با هم برابرند، این طور نیست... 0 1 Queen of Loneliness 17 ساعت پیش عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.5 40 صفحۀ 26 0 5 Queen of Loneliness 19 ساعت پیش عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.5 40 صفحۀ 29 دیدن درد کشیدن کسی که دوستش دارید شدیدا سخت است 1 17 Queen of Loneliness 19 ساعت پیش عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.5 40 صفحۀ 30 هیچ راهی برای بهتر کردن سوگ وجود ندارد. حرف هایی که برای ارامش شما زده می شود فقط آزار می دهند 0 13 Queen of Loneliness 20 ساعت پیش عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.5 40 صفحۀ 32 0 9 Queen of Loneliness دیروز the shadow between us تریشیا لونسلر 3.9 69 صفحۀ 261 2 7 Queen of Loneliness دیروز the shadow between us تریشیا لونسلر 3.9 69 صفحۀ 260 I want a life with you Alessandra one without the Shadows between us. 0 6 Queen of Loneliness دیروز the shadow between us تریشیا لونسلر 3.9 69 صفحۀ 259 0 5 Queen of Loneliness دیروز the shadow between us تریشیا لونسلر 3.9 69 صفحۀ 258 2 5 Queen of Loneliness دیروز the shadow between us تریشیا لونسلر 3.9 69 صفحۀ 258 0 5 Queen of Loneliness دیروز the shadow between us تریشیا لونسلر 3.9 69 صفحۀ 258 0 6 Queen of Loneliness دیروز عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.5 40 صفحۀ 23 1 9 Queen of Loneliness دیروز عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.5 40 صفحۀ 23 وقتی بیشترین نیاز به عشق و حمایت را داریم عشق و حمایتی پیدا نمیشود 0 3 Queen of Loneliness دیروز عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.5 40 صفحۀ 21 زخمهایی در زندگی وجود دارند که آسیب میزنند آسیبهای بیاندازه که در نهایت میتوان بر آنها پیروز شد... 0 4 Queen of Loneliness دیروز عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.5 40 صفحۀ 21 0 4 Queen of Loneliness دیروز عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.5 40 صفحۀ 20 0 5 Queen of Loneliness دیروز عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.5 40 صفحۀ 20 شعار و شادباش گویی دردی را دوا نمیکند در واقع این نوع حمایت فقط باعث میشود احساس کنید کسی در دنیا شما را درک نمیکند 0 3 Queen of Loneliness دیروز عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.5 40 صفحۀ 19 واقعیت سوگ با آنچه دیگران از بیرون میبینند بسیار متفاوت است .دردی در این دنیا وجود دارد که نمیتوانید با شادی از تن تان بیرون کنید. به راه حل نیاز ندارید نیاز ندارید سوگ تان را پشت سر بگذارید شما به کسی نیاز دارید که سوگ تان را بفهمد و بپذیرد. به کسی نیاز دارید که وقتی در میان وحشت سوزننده ایستادهاید و به حفره خیرمان میمانید که زمانی زندگی شما بوده است دستهایتان را محکم بگیرد.بعضی از چیزها را نمیتوان درمان کرد فقط باید آنها را به دوش کشید 1 4 Queen of Loneliness 2 روز پیش The Powerless : Fearless جلد 3 Lauren Roberts 3.9 7 صفحۀ 595 او رویای من است او قطعه ای از بهشت من است او اجتناب ناپذیر است 0 12