بریدههای کتاب ریحانه ریحانه 1404/4/11 ناکدبانو: رمان سوفی کینسلا 3.8 53 صفحۀ 313 اگه از تمام اتفاقهایی که برام افتاده فقط یه چیز یادگرفته باشم، اون اینه که چیزی به عنوان بزرگترین اشتباه زندگی وجود نداره. خراب کردن زندگی کاملاً بیمعنیه. الان میفهمم زندگی یهچیز محکم و سرسخته و نمیشه به این سادگیها خرابش کرد. 0 0 ریحانه 1404/4/11 جایی که عاشق بودیم جنیفر نیون 4.2 6 صفحۀ 128 زندگی را آنقدر خوب میشناسم که بدانم هر چقدر هم که بخواهی، نمیتوانی در ماندن و ثبات چیزها حساب کنی. نمیتوانی جلوی مردن انسانها را بگیری . نمیتوانی جلوی رفتن آنها را بگیری. نمیتوانی جلوی رفتن خودت را هم بگیری. 0 3 ریحانه 1404/4/11 سنگ کاغذ قیچی آلیس فینی 3.8 144 صفحۀ 8 گاهی بهتر است غبار خاطراتمان دستنخورده باقی بماند. 0 0 ریحانه 1404/4/11 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 216 صفحۀ 222 ترس گناه اصلی است.تقریبا همه شرهای دنیا ریشه در این دارند که یک نفر از چیزی میترسد. 0 0 ریحانه 1404/4/11 دوست باهوش من النا فرانته 4.1 11 صفحۀ 134 اگر تلاشی نکنی، هیچچیز تغییر نمیکنه. 0 1 ریحانه 1404/4/3 دوست باهوش من النا فرانته 4.1 11 صفحۀ 26 وقتی هنوز بچهای و دنیا را زیاد تجربه نکردهای خیلی سخت است.که در دل فاجعه، آن را بفهمی و درک کنی، شاید حتی نیاز به آن را احساس نکرده باشی. بزرگسالانی که منتظر فردایند، در زمان حالی حرکت میکنند که همان دیروز و پریروز یا حداکثر یک هفته گذشته است. آنها نمیخواهند در مورد بقیهاش فکر کنند. کودکان معنای دیروز یا پریروز یا حتی فردا را نمیدانند، همهچیز ((الآن)) است . 1 26