بریدههای کتاب نرگس🐚 نرگس🐚 17 ساعت پیش قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 359 أَلَا إِنَّ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ قَدْ يَعْلَمُ مَا أَنتُمْ عَلَيْهِ وَيَوْمَ يُرْجَعُونَ إِلَيْهِ فَيُنَبِّئُهُم بِمَا عَمِلُوا وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ ﺁﮔﺎﻩ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﻛﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺭ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻫﺎ ﻭ ﺯﻣﻴﻦ ﺍﺳﺖ ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﺳﻴﻄﺮﻩ ﻣﺎﻟﻜﻴّﺖ ﻭ ﻓﺮﻣﺎﻧﺮﻭﺍﻳﻲ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺑﻪ ﻳﻘﻴﻦ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ [ﺍﺯ ﺣﺎﻟﺎﺕ، ﺍﻋﻤﺎﻝ ﻭ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪﻫﺎ] ﺑﺮ ﺁﻥ ﻫﺴﺘﻴﺪ ﻣﻰﺩﺍﻧﺪ، ﻭ ﺭﻭﺯﻱ ﺭﺍ ﻛﻪ [ﺑﺮﺍﻱ ﺣﺴﺎﺑﺮﺳﻲ] ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺍﻭ ﺑﺎﺯ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﻣﻰﺷﻮﻧﺪ، ﭘﺲ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﺩﺍﺩﻩﺍﻧﺪ، ﺁﮔﺎﻩ ﻣﻰﻛﻨﺪ ﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰ ﺩﺍﻧﺎﺳﺖ. |سوره نور _ آیه ٦٤| 0 5 نرگس🐚 2 روز پیش قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 355 أَلَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ يُسَبِّحُ لَهُ مَن فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَالطَّيْرُ صَافَّاتٍ كُلٌّ قَدْ عَلِمَ صَلَاتَهُ وَتَسْبِيحَهُ وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِمَا يَفْعَلُونَ ﺁﻳﺎ ﻧﺪﺍﻧﺴﺘﻪﺍﻱ ﻛﻪ ﻫﺮﻛﻪ ﺩﺭ ﺁﺳﻤﺎﻥﻫﺎ ﻭ ﺯﻣﻴﻦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﭘﺮﻧﺪﮔﺎﻥ ﺑﺎﻝﮔﺸﻮﺩﻩ، ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺗﺴﺒﻴﺢ ﻣﻰﮔﻮﻳﻨﺪ؟ ﺑﻪ ﻳﻘﻴﻦ ﻫﺮﻳﻚ ﻧﻤﺎﺯ ﻭ ﺗﺴﺒﻴﺢ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻣﻰﺩﺍﻧﺪ؛ ﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰﺩﻫﻨﺪ ﺩﺍﻧﺎﺳﺖ. |سوره نور _ آیه ٤١| 0 3 نرگس🐚 2 روز پیش قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 353 قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَٰلِكَ أَزْكَىٰ لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ▪︎وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَىٰ جُيُوبِهِنَّ ... ﺑﻪ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﻣﺆﻣﻦ ﺑﮕﻮ: ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ [ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺣﺮﺍم ﺍﺳﺖ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺩﻳﺪﻥ ﺯﻧﺎﻥ ﻧﺎﻣﺤﺮم ﻭ ﻋﻮﺭﺕ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ] ﻓﺮﻭ ﺑﻨﺪﻧﺪ، ﻭ ﺷﺮﻣﮕﺎﻩ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻛﻨﻨﺪ، ﺍﻳﻦ ﺑﺮﺍﻱ ﺁﻧﺎﻥ ﭘﺎﻛﻴﺰﻩ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ، ﻗﻄﻌﺎً ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰﺩﻫﻨﺪ، ﺁﮔﺎﻩ ﺍﺳﺖ.▪︎ﻭ ﺑﻪ ﺯﻧﺎﻥ ﺑﺎﺍﻳﻤﺎﻥ ﺑﮕﻮ: ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺣﺮﺍم ﺍﺳﺖ ﻓﺮﻭ ﺑﻨﺪﻧﺪ، ﻭ ﺷﺮﻣﮕﺎﻩ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻛﻨﻨﺪ، ﻭ ﺯﻳﻨﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ [ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻟﺒﺎﺱ ﻫﺎﻱ ﺯﻳﺒﺎ، ﮔﻮﺷﻮﺍﺭﻩ ﻭ ﮔﺮﺩﻥ ﺑﻨﺪ] ﻣﮕﺮ ﻣﻘﺪﺍﺭﻱ ﻛﻪ [ﻃﺒﻴﻌﺘﺎً ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺍﻧﮕﺸﺘﺮ ﻭ ﺣﻨﺎ ﻭ ﺳﺮﻣﻪ، ﺑﺮ ﺩﺳﺖ ﻭ ﺻﻮﺭﺕ] ﭘﻴﺪﺍﺳﺖ [ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻛﺴﻲ] ﺁﺷﻜﺎﺭ ﻧﻜﻨﻨﺪ، ﻭ [ﺑﺮﺍﻱ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻥ ﮔﺮﺩﻥ ﻭ ﺳﻴﻨﻪ] مقنعهﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﻭﻱ ﮔﺮﻳﺒﺎﻥﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﺑﻴﻨﺪﺍﺯﻧﺪ ... |سوره نور _ آیه ٣٠ و ۳۱| 0 1 نرگس🐚 2 روز پیش قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 354 اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ... ﺧﺪﺍ ﻧﻮﺭ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻫﺎ ﻭ ﺯﻣﻴﻦ ﺍﺳﺖ ... |سوره نور _ آیه ٣٥| 0 2 نرگس🐚 4 روز پیش قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 252 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَدْخُلُوا بُيُوتًا غَيْرَ بُيُوتِكُمْ حَتَّىٰ تَسْتَأْنِسُوا وَتُسَلِّمُوا عَلَىٰ أَهْلِهَا ذَٰلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ! ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪﻫﺎﻳﻲ ﻏﻴﺮ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻪﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻭﺍﺭﺩ ﻧﺸﻮﻳﺪ ﺗﺎ ﺁﻧﻜﻪ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺑﮕﻴﺮﻳﺪ، ﻭ ﺑﺮ ﺍﻫﻞ ﺁﻧﻬﺎ ﺳﻠﺎم ﻛﻨﻴﺪ، [ﺭﻋﺎﻳﺖ] ﺍﻳﻦ [ﺍﻣﻮﺭ ﺍﺧﻠﺎﻗﻲ] ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ، ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﻣﺘﺬﻛّﺮ ﺷﻮﻳﺪ. |سوره نور _ آیه٢٧| 1 2 نرگس🐚 4 روز پیش The Fellowship Of The Ring جلد 1 جی. آر. آر. تالکین 0.0 صفحۀ 85 "Courage is found in unlikely places." said Gildor 0 22 نرگس🐚 5 روز پیش قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 349 أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ ﺁﻳﺎ ﭘﻨﺪﺍﺷﺘﻪﺍﻳﺪ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻴﻬﻮﺩﻩ ﻭ ﻋﺒﺚ ﺁﻓﺮﻳﺪﻳﻢ، ﻭ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﻣﺎ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﻧﻤﻰﺷﻮﻳﺪ؟ |سوره مومنون _ آیه ١١٥| 0 0 نرگس🐚 6 روز پیش آینه جادو: گفت وگوها، سخنرانی ها و مقالات سینمایی جلد 3 سید مرتضی آوینی 3.8 1 صفحۀ 144 زبانی که ما با سعدی و حافظ به آن رسیدیم، زیباترین زبانی است که روی کره زمین موجود است. زبانی است بسیار پُرقابلیت... 0 9 نرگس🐚 6 روز پیش آینه جادو: گفت وگوها، سخنرانی ها و مقالات سینمایی جلد 3 سید مرتضی آوینی 3.8 1 صفحۀ 143 من اصلا معتقد به تعارض ملیت با دین نیستم. ... تقربی که ما به دین پیدا کردیم، به این هویت ملی وابسته است و اگر این هویت ایرانی و ملی نبود، یا مثلا هویت دیگری داشتیم، این تقرب و این نوع تقرب به دین پیدا نمیشد. 1 5 نرگس🐚 6 روز پیش آینه جادو: گفت وگوها، سخنرانی ها و مقالات سینمایی جلد 3 سید مرتضی آوینی 3.8 1 صفحۀ 142 ... شاهنامه اصلا حکمت معنوی است و چه بسا از این لحاظ کمنظیر است. 0 4 نرگس🐚 6 روز پیش آینه جادو: گفت وگوها، سخنرانی ها و مقالات سینمایی جلد 3 سید مرتضی آوینی 3.8 1 صفحۀ 136 ... مشکل در ماست و در نسل به اصطلاح روشنفکر ما که مرعوب تفکر غربی میشویم. پس از اینکه غربیها آمدند و در یک تجربه تاریخی مدرنیسم را رد کردند، یعنی از آن گذشتند، ما داریم به آن آویزان میشویم. ... این رویکرد از رُعب فرهنگی، از شیفتگی فرهنگی نسبت به غرب ناشی میشود. تازه، جالب اینجاست که آنچه به ما میرسد، ذات و حقیقت مدرنیسم نیست. ... آنچه به ما میرسد، قیل و قالی از مدرنیسم است. 0 2 نرگس🐚 6 روز پیش آینه جادو: گفت وگوها، سخنرانی ها و مقالات سینمایی جلد 3 سید مرتضی آوینی 3.8 1 صفحۀ 123 بزرگترین مشکل ما و سینمای ما بحران هویت است. 0 7 نرگس🐚 6 روز پیش آینه جادو: گفت وگوها، سخنرانی ها و مقالات سینمایی جلد 3 سید مرتضی آوینی 3.8 1 صفحۀ 120 هر هنرمندی باید چنین باشد، یعنی اول انسان باشد و بعد هنرمند. 0 1 نرگس🐚 7 روز پیش قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 344 فَقُلِ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي نَجَّانَا مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِينَ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﻳﻦ ﻧﻌﻤﺖ ﺑﮕﻮ: ﻫﻤﻪ ﺳﺘﺎﻳﺶ ﻫﺎ ﻭﻳﮋﻩ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﮔﺮﻭﻩ ﺳﺘﻢ ﭘﻴﺸﻪ ﻧﺠﺎﺕ ﺩﺍﺩ. |سوره مؤمنون _ آیه ٢٨| 0 5 نرگس🐚 1404/1/28 قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 341 مَا قَدَرُوا اللَّهَ حَقَّ قَدْرِهِ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺁﻥ ﮔﻮﻧﻪ ﻛﻪ ﺳﺰﺍﻭﺍﺭ ﺍﻭﺳﺖ ﻧﺸﻨﺎﺧﺘﻨﺪ، ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺧﺪﺍ ﻧﻴﺮﻭﻣﻨﺪ ﻭ ﺗﻮﺍﻧﺎﻱ ﺷﻜﺴﺖﻧﺎﭘﺬﻳﺮ ﺍﺳﺖ. |سوره حج _ آیه ٧٤| 0 3 نرگس🐚 1404/1/28 آینه جادو: گفت وگوها، سخنرانی ها و مقالات سینمایی جلد 3 سید مرتضی آوینی 3.8 1 صفحۀ 117 وقتی کسی با تمام وجودش سینما را درک میکند، فیلمی که میسازد، این چنین نیست که بتوان تکنیک آن را از مضمونش جدا کرد. 0 1 نرگس🐚 1404/1/28 آینه جادو: گفت وگوها، سخنرانی ها و مقالات سینمایی جلد 3 سید مرتضی آوینی 3.8 1 صفحۀ 116 آن چیزی که باید مورد حمایت قرار بگیرد هویت فرهنگی سینماست، سینما به عنوان هنری که میتواند منشا تحول فرهنگی باشد. 0 2 نرگس🐚 1404/1/28 آینه جادو: گفت وگوها، سخنرانی ها و مقالات سینمایی جلد 3 سید مرتضی آوینی 3.8 1 صفحۀ 114 ... حتی مارشال مکلوهان هم در بحث از رسانهها به سوبژکتیویته اعتقادی ندارد. 0 0 نرگس🐚 1404/1/28 آینه جادو: گفت وگوها، سخنرانی ها و مقالات سینمایی جلد 3 سید مرتضی آوینی 3.8 1 صفحۀ 111 سینمایی که در دنیا موجود است و واقعیتِ سینماست، سینمای صرفا هنری نیست. 0 0 نرگس🐚 1404/1/27 قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 29 صفحۀ 337 أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ ﺑﻪ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ [ﺳﺘﻤﻜﺎﺭﺍﻧﻪ] ﻣﻮﺭﺩ ﺟﻨﮓ ﻭ ﻫﺠﻮم ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻰﮔﻴﺮﻧﺪ، ﭼﻮﻥ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺳﺘﻢ ﺷﺪﻩ ﺍﺫﻥ ﺟﻨﮓ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ، ﻣﺴﻠﻤﺎً ﺧﺪﺍ ﺑﺮ ﻳﺎﺭﻱ ﺩﺍﺩﻥ ﺁﻧﺎﻥ ﺗﻮﺍﻧﺎﺳﺖ. |سوره حج _ آیه ٣٩| 0 0