بریده کتابهای محمد محمد 1403/8/4 شهری در آسمان سید مرتضی آوینی 4.9 1 صفحۀ 56 پس اگر مقصد پرواز است، قفس ویران بهتر! پرستویی که مقصد را در کوچ می بیند از ویرانی لانه اش نمی هراسد... 0 0 محمد 1403/8/4 نامه ای به یک دوست قدیمی سید مرتضی آوینی 4.3 10 صفحۀ 26 مرگ است آن که در تو نفس می کشد. زنهار! خاک عرصاتِ حضور آسمانی توست... 0 0 محمد 1403/4/27 توسعه و مبانی تمدن غرب سید مرتضی آوینی 4.4 26 صفحۀ 95 واقعیت این است که استکبار جهانی میخواهد با تحمیل فشارهای تحمل ناپذیر اقتصادی، مارا وادار کند که از اعتقاداتمان صرف نظر کنیم. آنها می خواهند با اقتصاد بر اعتقاد ما غلبه کنند. 0 2 محمد 1403/3/3 مربع های قرمز: خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا از کودکی تا پایان دفاع مقدس زینب عرفانیان 4.3 36 صفحۀ 146 به قول یک عزیزی : شناختن و پیدا کردن معبرها در گرو شناختن پیچ و خم های نفس است. 0 1 محمد 1403/3/3 مربع های قرمز: خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا از کودکی تا پایان دفاع مقدس زینب عرفانیان 4.3 36 صفحۀ 130 وقتی شب از خستگی به جای خوابیدن بیهوش میشدم ، کیف میکردم . به نظرم کار کردن در همین معنا میشود . باید خسته شوی. کارهای ساده ی بی دردسر را که همه بلدند. 0 1 محمد 1403/2/31 توکل آستان قدس رضوی 4.6 10 صفحۀ 25 نسبت خداوند به مخلوقات مانند نسبت بنّا به ساختمان نیست بلکه مثل نسبت سخنگو به سخن است. 0 1 محمد 1403/2/31 توکل آستان قدس رضوی 4.6 10 صفحۀ 18 از عارف بزرگوار مرحوم آیت الله حاج شیخ محمدجواد انصاری همدانی پرسیدند : علامت توکل چیست؟ فرمودند: فرض کنید نیمه شب در کوچه تاریکی کسی راه را بر شما بست و چاقویی را بر روی سینه شما قرار داد و قصد قلب شما را کرد. اگر در آن لحظه اعتقاد داشته باشید که اگر خدا بخواهد چاقو فرو می رود و اگر خدا نخواهد چاقو فرو نمی رود و با خودتان تصور نکنید که کار تمام شده و الآن چاقو در قلبتان فرو می رود ، در این صورت شما توکل دارید. 0 0 محمد 1403/2/25 قصری در پیرنه یوستین گوردر 3.8 0 صفحۀ 25 گاهی میگوییم تا با چشم خودم نبینم باور نمی کنم ، ولی چیزهایی هست که حتی بعد از دیدن هم ، نمی توان با اطمینان باورشان کرد. گاهی لازم است قبل از قضاوت کمی چشممان را بمالیم و دقیق تر نگاه کنیم. 0 0