بریده کتابهای MDHtv MDHtv 1 ساعت پیش بوف کور صادق هدایت 3.6 147 صفحۀ 21 در هوای بارانی که از زنندگی رنگها و بیحیایی خطوط اشیا میکاهد، من یک نوع آزادی و راحتی حس میکردم و مثل این بود که باران، افکار تاریک مرا میشست. 0 1 MDHtv 1 ساعت پیش بوف کور صادق هدایت 3.6 147 صفحۀ 19 این دختر، نه، اینفرشته برای من سرچشمهی تعجب و الهام ناگفتنی بود. و وجودش لطیف و دست نزدنی بود. او بود که حس پرستش را در من تولید کرد. 0 1 MDHtv 1 ساعت پیش بوف کور صادق هدایت 3.6 147 صفحۀ 10 فقط میترسم فردا بمیرم و هنوز خودم را نشناخته باشم. 0 1 MDHtv 1 ساعت پیش بوف کور صادق هدایت 3.6 147 صفحۀ 9 در زندگی زخمهایی است که مثل خوره روح را آهسته در انزوا میخورد و میتراشد. 0 1 MDHtv 1 ساعت پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 278 پا بکوبید و دست بیفشانید. دنبال بهانهای برای سماع نباشید. فقط پایی بردارید و دستی بیفشانید، رها و پرشور، انگار هیچکس نگاهتان نمیکند. وقتی زندگی خوب پیش میرود، دست بیفشانید. وقتی اذیتتان میکند هم همینطور. و آن موقع که دیگر زمانتان سر آمده و مجلس سماع تمام شده، بگویید_نه، داد بزنید. ازنو. ازنو. 0 1 MDHtv 1 ساعت پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 277 لذت را در بیثباتی و ناپایداری بجویید تا ببینید چطور همهمه و جنجالی که در محلِ کارتان راه افتاده میشود بهانهای برای شادی کردن است، نه دندان قروچه و نوشیدنیِ اضافه در پایان روز. در بیثباتی پی لذت باشید تا ببینید حتی بیماری، ولو همچنان دردناک، دیگر به وحشتتان نمیاندازد. 0 1 MDHtv 1 ساعت پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 275 خودِ واقعیتان در عمق وجودتان مستتر نیست، بلکه بسیار بالاتر از سطح وجودتان است، ورای آنچه معمولا "من" در نظر میگیرید. 0 1 MDHtv 1 ساعت پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 275 اینطور نباشد که زندگی را به رغم رنجهایش دوست داشته باشید، بلکه به سبب همین رنجها زندگی را عاشق باشید. 0 1 MDHtv 1 ساعت پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 274 رنج گریزناپذیر است.اما چگونه رنج کشیدن و اینکه غم چهچیزی را میخوریم بسیار مهم است. 0 1 MDHtv 1 ساعت پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 270 طوری زندگی کنید انگار قرار است بیپایان تکرار شود. 0 1 MDHtv دیروز سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 249 زیبایی، جز آنکه از واجباتِ زندگی خوب است، عنصریست اساسی در سرشت انسانهای نیک. زیباتر کردن دنیا، حتی ذرهای، عملی سخاوتمندانه و بزرگمنشانه است. 0 2 MDHtv 2 روز پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 218 چطور چنگیدن مهمتر از چیزیست که برایش میجنگید. 0 2 MDHtv 2 روز پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 217 آدمی که آن حد کافی و بسنده هیچوقت به چشمش نمیآید، هیچچیزی انگار بسش نیست. 1 2 MDHtv 2 روز پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 206 هدف هیچگاه وسیله را توجیح نمیکند. وسیله همان هدف است. وسیلهی ناپاک به هدف ناپاک میانجامد. هرچه بکاریم همان را برداشت میکنیم. نمیشود در خاک سمی بوتهی گل سرخ کاشت؛ ملتِ در صلح هم روی خون بنا نمیشود. 0 1 MDHtv 2 روز پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 201 ما خدایان را نمیستاییم، بلکه یا تکریمشان میکنیم، یا از آنها رعب و وحشت داریم. ستایشی در کار نیست. بیشتر در کارِ ستایش موجودات فانیایم، نسخههای بهترِ خودمان. 0 1 MDHtv 2 روز پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 189 هر پایانی یک آغاز است. در هر پایانی هم انگار یک ادامه دارد نهفته است. 2 16 MDHtv 2 روز پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 183 ما همهچیز را ناگهانی از دست میدهیم،اما فقدان نرمنرمک سراغمان میآید. فقدان محض همیشه آدم را به وحشت میاندازد. طول میکشد تا بپذیریم و عادت کنیم. فقدان واژهی کوتاه اما ترسناکیست. ناپلئونِ واژههاست. 0 1 MDHtv 2 روز پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 171 سرعت دشمن توجه است. 0 1 MDHtv 2 روز پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 166 توجه در عمیقترین و سختیترین حالتش میشود عشق. توجه یعنی عشق. عشق هم یعنی توجه. 0 0 MDHtv 2 روز پیش سقراط اکسپرس اریک واینر 4.3 4 صفحۀ 162 زندگی چیزی نیست جز حاصل جمع آن لحظههایی که مسحور و مفتون چیزی بودهایم. سیمون وِی میگوید: توجه تام و تمام والاترینِ شور هاست. 0 9