بریدههای کتاب هومن هومن 1404/1/4 شوخی میلان کوندرا 4.0 3 صفحۀ 109 فیلم های مورد علاقه اش فیلم های جنگی بسیار رایج آن زمان بود شاید به لحاظ جنبه هیجان انگیز آن ها اما به احتمال قوی تر به خاطر این که رنج های توانفرسای نهفته در این فیلم ها او را سرشار از احساس رقت و دلسوزی می کرد و به نظر او موجب تعالی معنوی و نشان دهنده قسمت ((جدی)) وجودش بود که آن قدر آن را با ارزش می پنداشت 0 0 هومن 1404/1/4 شوخی میلان کوندرا 4.0 3 صفحۀ 108 او در باره تاریخ هیچ نمی دانست در زیر آن زندگی کرده بود 0 0 هومن 1404/1/4 شوخی میلان کوندرا 4.0 3 صفحۀ 114 از آن به بعد هر وقت رابطه تازه ای با مردها یا زن هایی برقرار می کنم که بالقوه می توانند دوستم یا عشقم باشند آن ها را در آن زمان و آن مکان مجسم می کنم و از خودم می پرسم آیا آن ها هم دست خود را بلند می کردند؟ 0 1 هومن 1403/11/24 جشن بی معنایی میلان کوندرا 3.4 5 صفحۀ 32 در مسیر زندگی ،گآدم ها با یکدیگر آشنا می شوند،باهم چک و چانه می زنند،گپ می زنند، بحث می کنند و مشاجره، بی آنکه بدانند در واقع با دیگرانی در دوردست ها در سخن اند،دیگرانی که گویی در رصدخانه هایی برافراشته در مقطع متفاوتی از زمان،تماشاگر آنانند. 0 0 هومن 1403/11/18 بار هستی میلان کوندرا 4.0 53 صفحۀ 55 آیا یک رویداد هر چه بیشتر اتفاقی باشد،مهم تر و پر معنا تر نیست؟ فقط«اتفاق» است که آن را می توان به عنوان یک پیام تفسیر کرد.آنچه بر حسب ضرورت روی می دهد،آنچه انتظارش می رود و روزانه تکرار می شود چیزی ساکت و خاموش است. تنها «اتفاق»سخنگوست و همه می کوشند آن را تعبیر و تفسیر کنند. 0 0 هومن 1403/11/18 بار هستی میلان کوندرا 4.0 53 صفحۀ 16 -با ترزا بودن بهتر است یا تنها ماندن؟ هیچ وسیله ای برای تشخیص دادن تصمیم درست وجود ندارد،زیرا هیچ مقایسه ای امکان پذیر نیست. در زندگی با همه چیز برای نخستین بار برخورد می کنیم ،مانند هنرپیشه ای که بدون تمرین وارد صحنه شود.اما اگر اولین تمرین زندگی خود زندگی باشد،پس برای زندگی چه ارزشی میتوان قائل شد؟ 0 0