بریدههای کتاب Scottie Scottie 1403/11/13 آنی شرلی در اونلی جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.6 51 صفحۀ 169 تخیلش برای او همراهان شوخ و شنگی را مهیا می کرد که گفت و گو با آنها بسیار جالب تر و شیرین تر از گفت و گو با انسان های واقعی بود؛چرا که انسان ها گاهی اوقات فقط آنچه را پذیرفتنی بود به زبان می آورند.در واقع هرکس برای مقبول بودن،تنها چیزی را میگفت که خوشایند دیگری باشد و در مقابل انتظار داشت تنها چیزی را که خوشایند اوست،بشنود. 0 2 Scottie 1403/11/13 آنی شرلی در اونلی جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.6 51 صفحۀ 182 آنی فیلسوفانه گفت:آه!مسئله ای نیست؛بهار آینده دوباره درخت می کاریم.یکی از ویژگی های این دنیا واقعا آرامش بخش است؛همیشه مطمئنیم که بهار دیگری در راه است. 0 5 Scottie 1403/11/13 آنی شرلی در جزیره جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.6 56 صفحۀ 11 او در سرزمین خیالاتش بسیار آزاد تر از دنیای واقعی بود؛چرا که دیدنی ها از بین میروند،اما نادیدنی ها جاودان و فناناپذیرند. 0 32 Scottie 1403/11/13 آنی شرلی در جزیره جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.6 56 صفحۀ 120 استلا آهی کشید و گفت:قیمت همه چیز بی دلیل بالا می رود. خاله جیمزینا گفت:مهم نیست...خدا را شکر که فعلا هوا و آزادی رایگان است. آنی اضافه کرد:خنده هم همینطور.خوب شد که هنوز برای خندیدن،مالیات تعیین نکردهاند؛چون قرار است الان حسابی بخندیم. 0 0 Scottie 1403/11/13 آنی شرلی در جزیره جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.6 56 صفحۀ 149 پاهای هرکسی ممکن است روماتیسم بگیرد.ولی فقط پیرهایند که روحشان روماتیسم می گیرد.شکر خدا من چنین مشکلی ندارم.هر وقت روحت روماتیسم بگیرد،بهتر است بروی و کفنت را بپوشی. 0 0 Scottie 1403/11/13 آنی شرلی در جزیره جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.6 56 صفحۀ 169 آنی خندید و آه کشید.احساس میکرد پیر،عاقل و بالغ شده است و همین ثابت می کرد هنوز چقدر جوان است. 0 0 Scottie 1403/11/13 آنی شرلی در جزیره جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.6 56 صفحۀ 210 آنی تصمیم گرفت به نبرد با خانم هارمون ادامه ندهد.شما هرگز نمیتوانید با رقیبی شمشیر بازی کنید که پاسخ حمله شما را با ضربه تبر میدهد. 0 0 Scottie 1403/9/30 قلعه حیوانات جورج اورول 4.3 317 صفحۀ 112 همه حیوانات باهم برابرند،اما برخی برابرترند. 0 2 Scottie 1403/9/29 قلعه حیوانات جورج اورول 4.3 317 صفحۀ 9 اکنون رفقا هدف از زندگی ما چیست؟بیائید آن را درک کرده و بفهمیم.زندگی ما بیچارگی و بردگی و بیگاری است و پایان کوتاهی دارد.ما به دنیا می آییم،به ما قدری غذا میدهند تا مختصر جان در بدن داشته باشیم و بعضی از ما که قادرند و قدرتی دارند مجبورند تا آخرین نیروی بدنشان کار کنند و زمانی که دیگر مفید نباشیم و بهره ندهیم به طرز وحشتناکی کشته و از بین میرویم. هیچ حیوانی در اینجا معنی و مفهوم شادی را نمیداند و یا راحتی را پس از سال ها در نمی یابد.هیچ حیوانی در اینجا آزاد نیست.زندگی ما حیوانها تمامی غم است و بردگی و این یک حقیقت است.اما آیا این یک قسمت از تقدیر و طبیعت و هدف زندگیست؟ آیا این به دلیل آن است که زمین ما آنقدر بیچاره و درمانده شده که نمیتواند زندگی مطبوع و لذت بخشی را به ساکنان آن ارزانی دارد؟ نه رفقا.نه و هزاران بار نه. 0 1