بریدههای کتاب Giti farahani Giti farahani 2 روز پیش ایچی گو ای چی یه: هنر ارزشمند ساختن هر لحظه زندگی به روش ژاپنی هکتور گارسیا 3.7 9 صفحۀ 97 دشوار است پیدا کردن کسی که واقعاً گوش میکند 0 0 Giti farahani 2 روز پیش زنان زندگی ام ؛ درباره ی عشق ناشکیبا، زندگی طولانی و ساحرگان نیک ایزابل آلنده 3.4 4 صفحۀ 146 0 0 Giti farahani 2 روز پیش زنان زندگی ام ؛ درباره ی عشق ناشکیبا، زندگی طولانی و ساحرگان نیک ایزابل آلنده 3.4 4 صفحۀ 108 تعیین کننده ترین شاخص برای خشونت هر ملتی، خشونتی است که علیه زنان اعمال میشود و سایر اشکال خشونت را عادی سازی میکند. 0 0 Giti farahani 2 روز پیش زنان زندگی ام ؛ درباره ی عشق ناشکیبا، زندگی طولانی و ساحرگان نیک ایزابل آلنده 3.4 4 صفحۀ 21 نه، ساکت که باشی، خوشگل تر نیستی، فقط کمی مرده تری، 0 0 Giti farahani 2 روز پیش فریدون سه پسر داشت عباس معروفی 4.1 17 صفحۀ 1 0 34 Giti farahani 3 روز پیش آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 273 صفحۀ 145 همه توقع دارشتند مثل محمد باشم؛ اما خودم فکر میکردم شاید یک بچهی سر راهی بودهام که هیچ یک از خصوصیاتم شبیه محمد نمیشود. هر قدر سعی میکردم اخلاق و کار هایم شبیه محمد باشد نمیدانم چه میشد که نهایتا شبیه عمه بتول از آب در میآمد! 0 0 Giti farahani 3 روز پیش شیطان و دوشیزه پریم ایلیا حریری 3.1 1 صفحۀ 82 معمولا حتی وحشی ترین جانوران هم به انسان حمله نمیکنند، مگر در شرایطی استثنایی مثل این بار، برای محافظت از بچه هاشان. اما اگر حمله کنند و خون انسان را بچشند، خطرناک میشوند؛ همیشه باز هم خون میخواهند، دیگر جانوران وحشی نیستند، قاتل اند. همه اعتقاد دارند که این گرگ، روزی دوباره حمله میکند. 0 0 Giti farahani 3 روز پیش شیطان و دوشیزه پریم ایلیا حریری 3.1 1 صفحۀ 147 مردمی که چیزی ندارند تا از دست بدهند، هرگز به زندگی ابدی فکر نمی کنند. 0 0 Giti farahani 3 روز پیش شیطان و دوشیزه پریم ایلیا حریری 3.1 1 صفحۀ 182 کشیش فکر کرد:(( همیشه ترس. برای غلبه بر هرکس، کاری کن تا بترسد.)) 0 0