بریدههای کتاب وقتی مژی گم شد Ramina 1404/5/1 وقتی مژی گم شد حمیدرضا شاه آبادی 3.6 26 صفحۀ 33 ما زنده ايم. همه چیز برای زنده ماندن داريم. اما زندگی نمی كنیم. ما زندگی مان را برای زنده ماندن فروختیم. 0 1 شمیم دیروز وقتی مژی گم شد حمیدرضا شاه آبادی 3.6 26 صفحۀ 34 حکایت زندگی ما همینه. وقتی یک دوره بد پیش میاد یا یه اتفاق بد میفته، فکر میکنیم همه زندگی همینه فکر میکنیم همه چیز به آخر رسیده، یادمون میره که این فقط یه تیکه کوچیک از زندگی ماست. تیکهای که اگه بگذاریمش کنار همه زندگیمون، خیلی کوچیکه. 0 1 سارا خانوم 1404/2/22 وقتی مژی گم شد حمیدرضا شاه آبادی 3.6 26 صفحۀ 33 زندگی تون رو برای زنده موندن نفروشید 0 2 clara 1403/1/19 وقتی مژی گم شد حمیدرضا شاه آبادی 3.6 26 صفحۀ 32 من خسته ام.زندگی این سال ها خسته ام کرده است.نمیتوانم روی چیزی تمرکز کنم.ذهنم پرشده از خاطرات گذشته و نگرانی هایم برای آینده.…… 0 6 Elisa 1403/9/6 وقتی مژی گم شد حمیدرضا شاه آبادی 3.6 26 صفحۀ 7 میدانم که توی این دنیا همهچیز به هم ربط دارد. حتی چیزهایی که بهظاهر خیلی از هم دورند. میدانم هر حرکتی که میکنیم، روی کسی یا چیزی تاثیر میگذارد. 0 8