بریدههای کتاب سهشنبهها با موری الهام قنبری 1404/5/12 سهشنبهها با موری میچ آلبوم 5.0 3 صفحۀ 28 بعضی روزها مرتب اشک میریزم و به حال خودم تاسف میخورم و غمگین میشوم ، بعضی روزها بسیار عصبی و بد رفتارم و کج خلق میشوم ولی این روزها زیاد دوام نمیآورند . عاقبت دوباره خودم را مییابم و میگویم من میخواهم و دوست دارم که زندگی کنم!!! 4 44 الهام قنبری 1404/5/14 سهشنبهها با موری میچ آلبوم 5.0 3 صفحۀ 61 مهمترین چیزی که باید بکوشیم آن را در زندگی بیاموزیم دو چیز است. یکی اینکه چگونه محبت خود را به دیگران نشان دهیم و به آنها عشق بورزیم و دوم چگونه محبت آنها را پذیرا شویم 0 0 الهام قنبری 1404/5/14 سهشنبهها با موری میچ آلبوم 5.0 3 صفحۀ 60 تصمیم گرفتم خیالت را راحت کنم و به تو بفهمانم که گریه مردها امری طبیعیست و میتوانند راحت اشک بریزند. 0 0 الهام قنبری 1404/5/14 سهشنبهها با موری میچ آلبوم 5.0 3 صفحۀ 62 *عشق تنها کار عقلانی و منطقیست* 0 0 الهام قنبری 1404/5/14 سهشنبهها با موری میچ آلبوم 5.0 3 صفحۀ 64 چرا سکوت باعث خجالت ما میشود؟ مگر در هیاهو و شلوغی چه راحتی پنهان شده است؟ 0 0 الهام قنبری 1404/5/14 سهشنبهها با موری میچ آلبوم 5.0 3 صفحۀ 67 اگر همه ما میتوانستیم برای دلسوزی به حال خودمان حد و حدودی را قائل شویم و لحظاتی اشک بریزیم و بعد ادامه روز را به کارهایمان رسیدگی کنیم خیلی عالی میشد 0 0 الهام قنبری 1404/5/14 سهشنبهها با موری میچ آلبوم 5.0 3 صفحۀ 70 گاهی اوقات قادر نیستی چیزی را که میبینی باورش کنی، ولی ناچاری آنچه را که حس تو به تو میگوید را باور کنی و اگر میخواهی اطرافیانت همیشه با اعتماد به تو نگاه کنند، تو باید این حس را داشته باشی که تو هم میتوانی به آنها اعتماد کنی، حتی زمانی که در شرایط خوبی نیستی، حتی زمانی که در حال افتادن و سقوط کردن هستی. 0 0 الهام قنبری 1404/5/14 سهشنبهها با موری میچ آلبوم 5.0 3 صفحۀ 73 به نظر من نوارها مثل عکسها و فیلمها تلاش مذبوحانهای برای سرقت بردن چیزی از چمدان مرگ است. 0 0 الهام قنبری 1404/5/20 سهشنبهها با موری میچ آلبوم 5.0 3 صفحۀ 142 آیا نگران این نیستی که بعد از مرگ همه تو را به فراموشی بسپارند؟ *من با آدمهای زیادی در ارتباط هستم، که با هم صمیمی هستیم. وقتی عشق بین ما هست مگر میشود فراموش شد؟ عشق کلید زنده ماندن از حتی بعد از مرگ.* 0 0