بریدههای کتاب کارگاه سفالگری سویو SaaaDaaaF 7 روز پیش کارگاه سفالگری سویو یون سومین 3.8 3 صفحۀ 159 شاید فقط زمانی یک انسان واقعا بالغ شده است که بتواند انتخاب کند چه زمانی مرخصی بگیرد و سرعت حرکتش را خودش تنظیم کند!🌱🫂 0 0 Atabak_P 1404/2/26 کارگاه سفالگری سویو یون سومین 3.8 3 صفحۀ 229 من به دوباره و دوباره ساختن ادامه میدم. چه سفال باشه چه زندگی. برای هرچیزی بیشتر از یه بار تلاش کردن لازمه تا محصول نهایی درست از کار در بیاد. 0 5 Atabak_P 1404/2/24 کارگاه سفالگری سویو یون سومین 3.8 3 صفحۀ 136 وقتی مثل یه جوجه تیغی لباس خاردار تنت کردی و همه رو از خودت دور میکنی، در نهایت فقط خودتی که رنج می کشی. 0 3 Atabak_P 1404/2/25 کارگاه سفالگری سویو یون سومین 3.8 3 صفحۀ 169 یه انتخاب، مسیر رو تعیین نمی کنه. در واقع ممکنه نقطه شروعی باشه که راه رو به روی انواع و اقسام احتمالات باز می کنه.در زندگی انتخاب های زیادی در پیش داریم.مطمئنا راهی برامون باز میشه. از نا امید کردن کسی نترسیم.و وقتی مسیر رو تغییر دادیم شجاع باشیم. با جریان زندگی پیش بریم. یادمیگیریم چطور پارو بزنیم و قایقمان را پیش ببریم. 0 3 Atabak_P 1404/2/24 کارگاه سفالگری سویو یون سومین 3.8 3 صفحۀ 114 هر اثری باید به دست کسی برسد. آن شخص چیزی را درون ظرف قرار می دهد و به گِل رُس نیروی حیاتی و استثنایی می بخشد،مانند جوانه ای که در زمین سفت و سخت شکوفا می شود. 0 3