بریدههای کتاب مگنس چیس و اساطیر آسگارد شیدِآپولو؛ 1403/5/20 مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 192 وقت حرف زدن با هارت نمیشد کار دیگری انجام داد و من خیلی از این موضوع خوشم میآمد. صحبت کردن با هارت به تمرکز کامل نیاز دارد و اگر همهی مکالمههای دنیا همینطور پیش بروند، شاید مردم مجبور شوند کمتر مزخرف بگویند. 0 8 خدای خورشید 1404/5/9 مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 105 هر بچهای که اسلحه به دست بگیره و از قصد خودش رو به کشتن بده که نمیشه بیاد اینجا. خودکشی اصلا کار قهرمانانه ای نیست. از خودگذشتگی و رشادت نباید از قبل برنامه ریزی شده باشه، بلکه باید واکنشی دلیرانه و حقیقی به هنگام رویارویی با یه موقعیت بحرانی باشه. چیری که باعث میشه جنگجویان به اینجا بیان، از خودگذشتگی قلبی و به دور از فکر هرگونه پاداشه. 0 43 خدای خورشید 1404/5/9 مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 144 فقط وقتی واقعا از کسی خوشمان بیاید، میتوانیم اینهمه احمق خطابش کنیم! 0 9 خدای خورشید 1404/5/9 مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 151 نکته ای که دربارهی سرنوشت وجود داره، اینه که حتی اگه نتونی تصویر کلی رو تغییر بدی، انتخاب هایی میکنی که میتونن جزئیات رو تغییر بدن. اینطوری میشه دربرابر سرنوشت نافرمانی کرد و روی اون اثر گذاشت. 0 9 خدای خورشید 1404/5/9 مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 193 صحبت کردن به زبان اشاره، حین راه رفتن، کار چندان آسانی نیست. لب خوانی کردن هم در حین راه رفتن برای هارت کار چندان آسانی نبود. وقت حرف زدن با هارت نمیشد کار دیگری انجام داد و من خیلی از این موضوع خوشم میآمد. صحبت کردن با هارت به تمرکز کامل نیاز دارد و اگر همهی مکالمه های دنیا همینطور پیش بروند، شاید مردم مجبور شوند کمتر مزخرف بگویند. 0 7 خدای خورشید 1404/5/9 مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 227 حتی فکر کردن به چنین اتفاقی هم به من احساس خفگی میداد. چطور ممکن است یک نفر از قرن ها پیش بداند که دقیقا چطور قرار است بمیرد و دیوانه نشود؟ حتی اگر آن شخص اسطوره ای بزرگ باشد؟ 0 8 خدای خورشید 1404/5/9 مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 240 تو عهد بستی و قول دادی. قول یعنی کلامت، ایمانت، شرفت و روحت و باید بهش وفادار بمونی. 0 14 خدای خورشید 7 روز پیش مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 514 دونستن سرنوشت با پذیرفتن اون فرق میکنه. 0 4 خدای خورشید 7 روز پیش مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 355 _مواد متناقض؟ _یعنی چیزهایی که وجود ندارن. این طناب هم از همونا ساخته شده. این طناب رو با استفاده از اینترنت پرسرعتی که سرعتش واقعا بالاست، صداقت سیاستمدار، دستگاه چاپگری که واقعا چاپ کنه، غذای سرخ شده سالم و یه سخنرانی جالب درباره دستور زبان ساختهم! گفتم: «آره، قبوله، این چیزا واقعا وجود ندارن!» 0 3 خدای خورشید 7 روز پیش مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 372 احساس کردم چیزی درونم مرد... شاید امیدم به وجود عدالت واقعی در جهان. 0 4 خدای خورشید 7 روز پیش مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 410 گفتم: «قول میدم به زودی همهچی روبهراه میشه. مطمئن نیستم هیچوقت بتونیم زندگی معمولی داشته باشیم، ولی قول میدم هر کاری از دستم برمیاد، انجام بدم که بتونی به چیزهایی که میخوای برسی.» 0 3 خدای خورشید 7 روز پیش مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 482 من عاشق همین اخلاق شما آدمای به اصطلاح خوب هستم. شما همیشه همون چیزی رو میشنوین که دلتون میخواد. صدای زمزمه وجدانتون رو میشنوین، درحالی که صدای گرگه که توی سرتون میپیچه. 0 5 خدای خورشید 7 روز پیش مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 512 شاید باید از او متنفر بودم، اما اصلا چنین حسی نداشتم. از وقتی که مادرم را از دست داده بودم، دیگر تحمل کینه و نفرت را نداشتم. زندگی توی خیابان به من آموخته بود که ناله و زاری کردن به خاطر بی عدالتی ها، چیزهایی که میتوانستم داشته باشم و چیزهایی که لیاقتشان را داشتم، کاری بی فایده است. همین لحظه برای خوشحال کردنم کافی بود. 0 5 خدای خورشید 7 روز پیش مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 513 مرگ اون والکری ها... فداکاری بزرگی بود که به میل خودشون انجام دادن. ارزش کارشون رو با مقصر دونستن خودت از بین نبر. تو نمیتونی از همه مرگ ها جلوگیری کنی؛ همونطور که من نمیتونم از تبدیل شدن تابستون به پاییز جلوگیری کنم. 0 4 کاساندرا 1404/2/15 مگنس چیس و اساطیر آسگارد جلد 1 ریک ریوردان 4.4 19 صفحۀ 466 《یه روز یه نفر بهم گفت که شجاعت یه قهرمان نباید از قبل برنامهریزی شده باشه. بلکه باید واکنشی حقیقی به یه وضعیت بحرانی باشه. باید از عمق وجود آدم بیاد، بدون فکر پاداش!》 0 15