بریده کتابهای ظلمت شب یلدا: عاشقانه ای بر بستر تاریخ مغربی 1402/5/8 ظلمت شب یلدا: عاشقانه ای بر بستر تاریخ امین فقیری 3.0 1 صفحۀ 1 یکی ان بالا هست که شما را دوست دارد، میگویند عزیزترین ها بیشتر رنج میکشند! 0 0 مغربی 1402/5/8 ظلمت شب یلدا: عاشقانه ای بر بستر تاریخ امین فقیری 3.0 1 صفحۀ 1 اگر میتوانستی بروی در دل مردم، میفهمیدی که هیچ کس به ارزوی خود نرسیده است. همه گم کرده ای داشته اند، و گرنه این همه اه و ناله نمیکرده اند و با شعرشان دل ادم را به اتش نمیکشدند. این هم جزئی از سرنوشت است. باید تحمل کنی. همه در دلشان میگویند، چون میگذرد غم نیست. 0 0 مغربی 1402/5/8 ظلمت شب یلدا: عاشقانه ای بر بستر تاریخ امین فقیری 3.0 1 صفحۀ 1 ادم خودش، خودش را چشم میزند. حتما چشم زخم لازم نیست که از کسی دیگر به ادم برسد. این که بگویی چه بر و بالایی دارم. یا چه میدانم. بگویی الان یک سالی میشود سرما نخورده ام. مطمئن باش به دو روز نمیکشی و دراز به دراز در رختخواب می افتی و طبیب هر چه جوشانده و نجوشانده است به نافت میبندد! 0 0 مغربی 1402/5/8 ظلمت شب یلدا: عاشقانه ای بر بستر تاریخ امین فقیری 3.0 1 صفحۀ 1 اگر کسی بتواند وجود کسی را به آتش بکشد، خب گناه کرده است دیگر. 0 1 مغربی 1402/5/8 ظلمت شب یلدا: عاشقانه ای بر بستر تاریخ امین فقیری 3.0 1 صفحۀ 1 چقدر سکوت خوب است. گاه واژه ها لیاقت ندارند. نمیتوانند به درستی رازها را اشکار کنند. 0 0