بریده کتابهای خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... M.moradi 1402/10/18 خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... ساجده تقیزاده 4.6 11 صفحۀ 111 من نگرانی تو رو می فهمم تو مادری، همسری ولی قبل از همه چی بنده ی خدا باش ببین خدا چی از تو خواسته! 0 6 ن.ص🌱 1403/7/21 خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... ساجده تقیزاده 4.6 11 صفحۀ 339 0 5 ن.ص🌱 1403/7/20 خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... ساجده تقیزاده 4.6 11 صفحۀ 58 -میدونیکهمنخیلیدوستدارمزنمطلابپوشه!طلاهایمختلف،همهمدل! -شمو؟طلا؟ صحبت که به اینجا رسید،خیلی غافل گیرانه مرا برد توی یک مغازه ی طلافروشی و به زور مرا مجبور کرد چیزی انتخاب کنم. 2 3 فاطمه دل آرامی 1403/7/29 خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... ساجده تقیزاده 4.6 11 صفحۀ 315 در کنار این سه غم بزرگ ، خیلی شبیه «زن» بودم. بیش از همیشه زن بودم، با تمام احساسات مختلفی که در وجود یک زن است. غم صفدر من را زن کرده بود با هیبت خواهرانه اش؛ غم صادق مرا یک زن میکرد با هیبت مادرانه اش؛ و غم حاجی ... 0 4 M.moradi 1402/10/25 خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... ساجده تقیزاده 4.6 11 صفحۀ 310 حرف های حاجی را به خاطر می آوردم که می گفت: آمریکا با هیچ مسلمانی دوست نمی شود هرکسی دست به دست آمریکا داد عاقبتی جز ذلت ندارد. 0 5 ف، یزدانی 1402/10/10 خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... ساجده تقیزاده 4.6 11 صفحۀ 32 پدرم آمد نشست توی اتاق. دستمال سفیدی از جیب کتش درآورد و اشک هایش را پاک کرد و گفت: - هر چه خواست خدا باشد همان می شود. امانت خودش هست، خودش می برد. این گریه و عزای ما هم خدا نمی پسندد. خدا خودش داده خودش گرفته... قسمت ما هم این است. بگو خدایا هر چه از جانب تو بیاید راضی ام به رضای تو 0 2 M.moradi 1402/10/18 خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... ساجده تقیزاده 4.6 11 صفحۀ 113 با دلخوری پرسیدم حاجی چرا اسم هیچ کدام از بچه ها را فاطمه و یا زهرا نگذاشتی! با شنیدن نام خانم زهرا منقلب شد، سکوتی طولانی کرد و بعد گفت: می ترسم اشتباهی از من سر بزند و نتوانم حرمت این اسم مقدس را حفظ کنم! می ترسم بخاطر مسائل تربیتی مجبور شوم سر دخترم داد بزنم، با او قهر کنم، به او سخت بگیرم... ... 0 2 M.moradi 1402/10/17 خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... ساجده تقیزاده 4.6 11 صفحۀ 81 خوشا به حال کسانی که در هر لباسی می تونن خدمت کنن! خدمت به اسلام لباس خاصی نداره... 0 5 مشتاق شهادت 1402/10/29 خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... ساجده تقیزاده 4.6 11 صفحۀ 232 من به بچه ها آموختم که اگر کسی فرزند شهید باشد یعنی پدرش را هدیه داده است به کسانی که بی پدر شده اند و به این موضوع باید افتخار کند 0 2 ن.ص🌱 1403/7/20 خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... ساجده تقیزاده 4.6 11 صفحۀ 55 0 2 مشتاق شهادت 1402/10/29 خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... ساجده تقیزاده 4.6 11 صفحۀ 297 این سخن حاجی همیشه باعث امیدواری من بود که حلاوت دنیا مرارت آخرت را در پی دارد، و مرارت دنیا حلاوت آخرت را 0 2