بریدههای کتاب ملکه نفرتاری همسر رامسس دوم پریسا اسدی 3 روز پیش ملکه نفرتاری همسر رامسس دوم میچل موران 4.2 1 صفحۀ 44 به این میاندیشیدم که او اکنون به کمک من نیاز دارد، اما بیرون مکتب به من چه نگاهی خواهد داشت؟ 0 0 پریسا اسدی 2 روز پیش ملکه نفرتاری همسر رامسس دوم میچل موران 4.2 1 صفحۀ 93 لبخند زدم و دعا کردم همه چیز همانطوری باشد که او میگوید، اما بعدها در موقعیتهای مهم آموختم که امید به تنهایی نمیتواند انجام وظیفه کند. 0 0 پریسا اسدی 2 روز پیش ملکه نفرتاری همسر رامسس دوم میچل موران 4.2 1 صفحۀ 105 -به نظر تو این درختان همیشه اینچنین زیبا به نظر میرسند؟ -نه آن زمانی که نهال بودهاند، زیرا ممکن نبود که شاخههایشان چیزی را لمس کرده و مسیری را که اکنون پدید آوردهاند، درک کرده باشند. 0 0 پریسا اسدی دیروز ملکه نفرتاری همسر رامسس دوم میچل موران 4.2 1 صفحۀ 142 روزی در ایوان اتاقم ایستاده بودم و ناگهان احساس کردم تمام جهان از من دور میشوند و تنها گربهام در کنارم باقی میماند؛ گرچه او هم دیگر مهربان نبود و مدام به دنبال فرصتی بود تا موشی بیابد و به دنبالش برود. او به من نیاز نداشت؛ در واقع هیچکس به من نیاز نداشت. 0 0 پریسا اسدی دیروز ملکه نفرتاری همسر رامسس دوم میچل موران 4.2 1 صفحۀ 181 مردها اخلاقهای غریبی دارند. مرا به یاد سگ لوس ملکه تویا میاندازند!... اگر به آنها غذایی خوب بدهی، دوباره نزدت خواهند آمد و دوباره خواهند خواست، اما باید آنان را مطمئن کرد که غذای مجانی دریافت نخواهند کرد! 0 0 پریسا اسدی 19 ساعت پیش ملکه نفرتاری همسر رامسس دوم میچل موران 4.2 1 صفحۀ 293 0 0