بریده کتابهای فیه ما فیه محمد خزائی 1402/10/10 فیه ما فیه جلال الدین محمدبن محمد مولوی 4.6 11 صفحۀ 348 بدرستی که من دانستهام قاعدهی روزی را و خوی من نیست که به گزافه دوادو کنم و رنج برم من بیضرورت . به درستی که آنچ روزی من است از سیم و از خورش و از پوشش و از نارِ شهوت چون بنشینم بر من بیاید. من چون میدوم در طلب آن روزیها مرا پررنج و مانده و خوار میکند طلب کردن اینها و اگر صبر کنم و بجای خود بنشینم بی رنج و بیخواری آن بر من بیاید زیرا که آن روزی هم طالب من است و او مرا میکشد چون نتوان مرا کشیدن او بیاید چنانک منش نمیتوانم کشیدن من میروم. 0 7 محدثه علیمردانی 6 روز پیش کتاب فیه ما فیه: از گفتار مولانا جلال الدین محمد مشهور به مولوی محمدحسن فروزانفر 4.6 11 صفحۀ 33 درد است که آدمی را رهبر است در هر کاری که هست تا او را درد آن کار و هوس و عشق آن کار در درون نخیزد او قصد آن کار نکند و آن کار بی درد او را میسر نشود. 0 9 علی 1402/6/20 فیه ما فیه جلال الدین محمدبن محمد مولوی 4.6 11 صفحۀ 1 «آدمی را خواهی که بشناسی، او را در سخن آر! از سخن او، او را بدانی.» 0 19 محمد خزائی 1402/10/5 فیه ما فیه جلال الدین محمدبن محمد مولوی 4.6 11 صفحۀ 236 «همه رنجها از آن میخیزد که چیزی خواهی و آن میسّر نشود، چون نخواهی رنج نمانَد.» 1 17 محدثه علیمردانی 1403/11/14 فیه ما فیه جلال الدین محمدبن محمد مولوی 4.6 11 صفحۀ 28 تو به قیمت ورای دو جهانی چه کنم قدر خود نمیدانی 0 22