بریدههای کتاب ماه و ماهی: مجموعه غزل 𝙷𝚘𝚖𝚊 𝚃𝚊𝚟𝚘𝚞𝚜𝚒𝚊𝚗 1404/5/23 ماه و ماهی: مجموعه غزل علیرضا بدیع 3.3 5 صفحۀ 7 حیف از آن حرفی که من یک عمر در دل داشتم آه از آن اندیشه هایی که تو در سر داشتی خاطراتم را چه خواهی کرد، گیرم باد برد بیت هایی را که از من کنج دفتر داشتی... 0 7 𝙷𝚘𝚖𝚊 𝚃𝚊𝚟𝚘𝚞𝚜𝚒𝚊𝚗 1404/5/23 ماه و ماهی: مجموعه غزل علیرضا بدیع 3.3 5 صفحۀ 20 از قهوه اما تلخ تر، اقبال من بود این بوف کور از ابتدا در فال من بود راحت پی این رفت و آسان سهم آن شد چشمی که میگفتی فقط دنبال من بود... 0 7 𝙷𝚘𝚖𝚊 𝚃𝚊𝚟𝚘𝚞𝚜𝚒𝚊𝚗 1404/5/23 ماه و ماهی: مجموعه غزل علیرضا بدیع 3.3 5 صفحۀ 54 تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگی است زمانی که نباشی 0 9 𝙷𝚘𝚖𝚊 𝚃𝚊𝚟𝚘𝚞𝚜𝚒𝚊𝚗 1404/5/23 ماه و ماهی: مجموعه غزل علیرضا بدیع 3.3 5 صفحۀ 62 جبرئيل ام پر زد از بامم به بام دیگری یار غارم رفته در بیت الحرام دیگری 0 9 محمّدپور 🇮🇷 1403/8/29 ماه و ماهی: مجموعه غزل علیرضا بدیع 3.3 5 صفحۀ 36 شبانه رد شدم از مرزهای تن پوشَت به من اقامت دائم بده در آغوشت 0 17 سید حسن عمادی 1403/11/21 ماه و ماهی: مجموعه غزل علیرضا بدیع 3.3 5 صفحۀ 31 رنگ دنیا را گرفتم، از خودم شرمنده ام/ شیشه ی عطرم ولی از بوی بد آکنده ام// کم نخواهد کرد اشکم چیزی از بار گناه/ من که خود آگاهم از سنگینی پرونده ام// دشمنی حاجت روا شد، ای بخشکد اشک من/ دوستی رنجیده شد، ای وا بماند خنده ام// مِی زده ابلیس از خون سرم هفتاد سال/ نِی زده با هفت بند استخوان دنده ام// بازگشتم تا ببندی بال هایم را به شوق/ بارالها! باز کن در را به رویم.. بنده ام! 0 0 محمّدپور 🇮🇷 1403/8/29 ماه و ماهی: مجموعه غزل علیرضا بدیع 3.3 5 صفحۀ 20 قشلاق کردهام به تو از دستِ زندگی چندیست پایتختِ جهانم اتاق توست 0 16 سید حسن عمادی 1403/11/21 ماه و ماهی: مجموعه غزل علیرضا بدیع 3.3 5 صفحۀ 37 جانبهلب گشتیم و بااینحال عشق از دل نرفت/ میزبان از خانه بیرون رفته، مهمان مانده است 0 1