بریدههای کتاب نیمه پنهان مکران عَلَـویه 1403/4/3 نیمه پنهان مکران محمدهادی حیدری نسب 3.6 6 صفحۀ 175 شما ( اهل سنت) اگر می خواهید به ما خُرده بگیرید ، باید بپرسید چرا شما دستور های دینی تان را از اهل بیت رسول الله (ص) می گیرید؟ تا ما به شما جواب دهیم ؛ نه این که بپرسید« چرا احکام دینی شما این گونه است ؟!» 0 2 عَلَـویه 1403/3/16 نیمه پنهان مکران محمدهادی حیدری نسب 3.6 6 صفحۀ 17 انصاف این بود که تا زمانی که درباره ی ادعایی دلیل کافی نداشته باشم آن را نه تایید کنم و نه رد. 0 3 عَلَـویه 1403/3/20 نیمه پنهان مکران محمدهادی حیدری نسب 3.6 6 صفحۀ 58 مسئله ی ولایت به قدری اهمیت دارد که امام صادق (ع) می فرماید :«من پذیرش ولایت حضرت علی (ع) را بیشتر دوست دارم تا این که از نسل حضرت علی (ع) باشم ؛ زیرا پذیرش ولایت بر من واجب است ، ولی ولادت فضیلت است نه واجب.» 0 2 سَروْ 1403/10/26 نیمه پنهان مکران محمدهادی حیدری نسب 3.6 6 صفحۀ 71 استاد در پاسخ به حمید گفت:" شما با پذیرش ولایت امیرالمؤمنین یک واجبی را ادا کردهاید و هرگز نباید از این بابت ناراحت باشید. مسئله ولایت به قدری اهمیت دارد که امام صادق(ع) میفرماید:"من پذیرش ولایت حضرت علی(ع) را بیشتر دوست دارم تا این که از نسل حضرت علی(ع) باشم؛ زیرا پذیرش ولایت بر من واجب است، ولی ولادت، فضیلت است نه واجب." 0 3 عَلَـویه 1403/4/3 نیمه پنهان مکران محمدهادی حیدری نسب 3.6 6 صفحۀ 173 اگر کسی با خلیفه اول جنگ کند ، کافر و مرتد است و اگر با خلیفه دوم و سوم مخالفت و جنگ کند ،ملعون ، فاسق و از دین خارج شده است . ولی همین که به حضرت علی می رسند ، یک دفعه سیاست شان عوض می شود و اصرار می کنند که برپا کنندگان جنگ علیه ایشان ، صحابه و انسان های عادل و مجتهدند و تلاش می کنند آن ها را از این جنایت تطهیر کنند! 0 4