نیمه پنهان مکران نیمه پنهان مکران محمدهادی حیدری نسب 3.6 11 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 24 خواهم خواند 7 ناشر عهد مانا شابک 9786226084888 تعداد صفحات 216 تاریخ انتشار 1399/7/9 توضیحات کتاب نیمه پنهان مکران، نویسنده محمدهادی حیدری نسب. لیستهای مرتبط به نیمه پنهان مکران ابراهیم شجاعت 1403/4/13 از باختران تا خاوران 49 کتاب سفر به دور دنیا در جهان کتابها سفرنامههایی به زبان پارسی که میتوان با آنها دنیا را بهتر شناخت... 4 89 ریحانه معموری 1403/4/12 اطلاعات مفید در قالب رمان 13 کتاب وقتی تازه پا به نوجوانی گذاشتم با مجموعه ای به اسم مقر کتاب آشنا شدم اکثر کتابهایی که اونجا جذبم کرد و خوندم، سعی داشتن در قالب رمان و داستان، اطلاعاتی به مخاطب بدن کتابای این لیست خیلی به درد نوجوان ها میخوره از هیچکدومش انتظار داستان خیلی قوی نداشته باشین، چون هدف بیشتر اون اطلاعاته که باید به مخاطب برسه.. فقط سه تای آخر درمورد فرقه بهاییت هستن و بقیه بیشتر به شبهات اعتقادی روز و مسایل شیعه و سنی می پردازن خوشحال میشم نظراتونو درموردشون بگین 0 9 شهید زنده عاشق 🇵🇸🇮🇷 1402/3/27 امیرالمؤمنین علی (علیه السلام). 11 کتاب کتاب های مربوط به امام علی(ع) و ولایت امیرالمؤمنین علی (ع) . اگه کتابی خوندید که مربوط به لیست میشه معرفی کنید تا به لیست اضافه کنم. 0 30 یادداشتها محبوبترین جدید ترین حامد خسروشاهی 1402/10/8 نیمه پنهان مکران را به هوای این که یک سفرنامه در منطقه بلوچستان و آشنایی با فرهنگ این منطقه است به دست گرفتم، اما همان اوایل متوجه شدم نویسنده، کتاب شبهای پیشاور را خوانده و خواسته یک نسخه بهروز از آن بنویسد که حاصل کار شده این کتاب. دغدغه شیعهکردن همه سنیها را دارد و به عنوان یک کار لازم و ضروری به این سفر رفته و... لحن کتاب دلم را زد. اما از اواسط کتاب، روایت به جای مجادله کلامی عالب میشود و نویسنده از بلوچستان و مردمانش روایت میکند و به ماجرای طلاق از دیدگاه مذهب حنفی که میرسد به بررسی تاثیر آن در زندگی روزمره مردم منطقه میپردازد. اواخر کتاب بهتر بود. 0 0 کوثر صرامی 1401/11/20 کتاب با زبانی ساده و روان و بیشتر بر تکیه بر آیات قرآن به بررسی تفاوتهای میان شیعه و سنی میپردازد. در صفحه آخرش در وصف حضرت امیر (ع) این شعر سعدی را نوشتم : همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی 0 11 ابراهیم شجاعت 1403/2/10 نیمه پنهان مکران یک کتاب اعتقادی است که در پی پاسخ به شبهات اهل سنت در مورد موارد اختلافی با شیعیان است. بیشتر صفحات این کتاب به مناظرات نگارنده و همراهانش با مردم و علمای اهل سنت شهرهای مختلف منطقه بلوچستان میگذرد و احوالات سفر کمتر در آن دیده میشود. 0 2 محمد جواد رستمی 1401/12/5 نیمه پنهان مکران از انسان هایی برایمان می گوید که در فرهنگ کهن و عقاید خود غوطه ورند؛ از فرهنگ بلوچ و مذهب احناف. راوی یک شیعه سیستانی است که برای درک فرهنگ بلوچ و مباحثه ای علمی با روحانیون حنفی رهسپار این سرزمین می شود و در دل این سفر طولانی اتفاقات جذابی برایش رخ می دهد. راوی با قلم شیوا و رسای خود به خوبی توانسته فضای علمی متقن را به گونه ای به شکل سفرنامه درآورد که اگر کتاب را بدست بگیری و شروع به خواندن کنی، دوست نداری آن را زمین بگذاری. اصلا مگر می شود فضای علمی را این گونه، خواندنی ترسیم کرد! این خود هنری است که نویسنده توانسته آن را اجرا کند و برای این مهم گاه در حواشی مباحث به طنز روی می آورد که جذابیت کتاب را دو چندان می کند. تسلط بسیار قوی راوی بر محتوای مباحث علمی مطرح شده در کتاب از دیگر نقاط مثبت کتاب است. چه بسا جذابت ترین قسمت های کتاب مسائل مطرح شده توسط استاد موحد در ایستگاه پنجم و ششم است. اما دو مورد نقدی که می توان به کتاب داشت؛ اول آن که در برخی موارد گرچه جزئی است فضای برهان از بین رفته و وارد فضای جدل شده است با آن که انتظار استدلال می رود. دوم آن که جا داشت زیبایی های طبیعی بلوچستان و آداب و رسوم قوم بلوچ را به شکل تفصیلی بیان می کرد و نه با نگاهی گذرا. 0 7 mahya jafari 1401/10/13 کتاب خیلی خوبی بود.هم مفهومش هم جمله بندی ها و توتعریف اتفاقاتی هم ک افتاده بود جاهایی ک لازم بود جزئیات رونوشتهبودن وبعضی جاهاهم کلیات. خیلی کتاب خوبیه 👌🏻 0 8 ℛ𝒶𝒽𝒾ℯ𝓁𝓁 1402/12/5 کتاب جالبی بود ولی داستانهای تیکه تیکه بود که سرانجام درست و حسابی نداشت☹️ 0 0